Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 14:31

Άνω Λιόσια - Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού μετά από τροχαίο ατύχημα

Σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο αστυνομικός μετά από τροχαίο που είχε με το περιπολικό στο οποίο επέβαινε το απόγευμα της Κυριακής στα Άνω Λιόσια.

Το περιπολικό κατευθυνόταν στο σημείο άλλου τροχαίου με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν χτυπήσει με ζώο όταν ένας Ρομά που οδηγούσε αυτοκίνητο Golf παραβίασε το STOP.

Αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του περιπολικού μετά από έναν ελιγμό προκειμένου να αποφύγει το ΙΧ, να καταλήξει με δύναμη πάνω σε κολωνάκια.

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο στην ευρύτερη περιοχή καθώς είχε προηγηθεί πριν από λίγες ημέρες η σύγκρουση περιπολικού με όχημα που το εμβόλισε επί της οδού Αγίου Διονυσίου στο Μενίδι (διαβάστε ΕΔΩ). Τότε είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί, ο ένας εκ των οποίων με σοβαρά κατάγματα και τραύματα σε πρόσωπο, ωμοπλάτη και πλευρά.

Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην περιοχή κάνουν λόγο για οριακή και επικίνδυνη κατάσταση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Δυτικής Αττικής Γιώργο Σταματάκη να ζητά την ενίσχυση της ένστολης αστυνόμευσης στις «κόκκινες» ζώνες των δυτικών προαστίων.

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα