Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 11:52

Εξορθολογίζονται οι λογαριασμοί νερού στη Δημοτική Ενότητα Φυλής

Σχετική εικόνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με το χαμηλότερο κλιμάκιο των 0,38 ευρώ ανά κυβικό μέτρο θα χρεωθεί η κατανάλωση νερού των νοικοκυριών της Δημοτικής Ενότητας Φυλής στα οποία τοποθετήθηκαν μετρητές τον Μάρτιο του 2017.

Την παραπάνω Απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου2017, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Χρήστου Παππού.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι υψηλές χρεώσεις που παρατηρήθηκαν οφείλονται στο λογιστικό πρόγραμμα και ότι δεν φέρει ευθύνες η Υπηρεσία του Δήμου.

«Οι συνδημότες μας δεν αμφισβητούν ότι κατανάλωσαν τις ποσότητες νερού που αναγράφηκαν στους λογαριασμούς, όμως η χρέωση έγινε με βάση τις μετρήσεις του τελευταίου τριμήνου, χωρίς αναγωγή από το λογιστικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν μεγάλες χρεώσεις. Από το νέο χρόνο η κατάσταση θα εξομαλυνθεί», κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής.

Υπενθυμίζεται για το θέμα αυτό είχε υπάρξει δημόσια δέσμευση του Χρήστου Παππού, στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Παιδικού Σταθμού Φυλής, το απόγευμα της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2017.

.be">
.be

helen

Haroon