Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 09:31

Πνίγηκαν στη λάσπη η Μάνδρα και η Νέα Πέραμος από την καταρρακτώδη βροχή (Video)

Η λάσπη και οι πλημμύρες σκέπασαν Νέα Πέραμο και Μάνδρα

Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί, έως αυτή την ώρα στη Μάνδρα Αττικής, όπου έχει μεταφερθεί το σοβαρό πρόβλημα, μετά τη Νέα Πέραμο και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων από την καταρρακτώδη βροχή.

Τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν από το βουνό έχουν κόψει δρόμους, γκρέμισαν μάντρες σπιτιών, παρέσυραν αυτοκίνητα και έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα, ενώ τα νερά έχουν φτάσει σε πολύ μεγάλο ύψος, παρασύροντας ό,τι βρίσκεται στο πέρασμά τους.

Ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική που έχει δεχθεί, έως τώρα, περισσότερες από 160 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων στις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και των Μεγάρων.

Φωτογραφία του Nikos Dioletis.

Φωτογραφία του Nikos Dioletis.

«Κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουν προκληθεί. Οι κλήσεις για παροχή βοήθειας έχουν ξεπεράσει τις 160, ενώ αυτή την ώρα επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλλίρη. 

*Νέα ενημέρωση: Πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε νεκρή ηλικιωμένη (περίπου 75 με 80 ετών) στην περιοχή της Μάνδρας.

 

Fylh

Fylh

AllaZoume

Hellen

Τελευταία Νέα