Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 19:07

Άνω Λιόσια – Παρ’ολίγον τραγωδία μετά από τροχαίο στα φανάρια του Πάρκου Πόλης

Από πραγματικό θαύμα δεν υπήρξαν θύματα μετά το ατύχημα που έγινε στα φανάρια στη συμβολή των οδών Αιγαίου Πελάγους και Αχαρνών στα Άνω Λιόσια (δίπλα από την παιδική χαρά) πριν από λίγη ώρα, περίπου στις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συμβάν ξεκίνησε όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού που κατευθυνόταν από τις εργατικές κατοικίες Μενιδίου με κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια δεν σταμάτησε σε σήμα της ομάδας ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα για να ξεφύγει.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η μηχανή να περάσει με κόκκινο τα φανάρια και να συγκρουστεί με όχημα που βρισκόταν επί της Αιγαίου Πελάγους, με κατεύθυνση προς την εκκλησία της Ευαγγελίστριας στην Δροσούπολη.

Ως εκ θαύματος οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής (οι οποίοι συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες) δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, παρά το ότι μετά τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκαν αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε παρακείμενα αυτοκίνητα, ευτυχώς χωρίς κανέναν τραυματισμό.

 

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα