Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 18:58

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο από τους γονείς των Άνω Λιοσίων τη Δευτέρα 12/6 – «Όλοι Εκεί»

Μετά το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι, οι γονείς από τα Άνω Λιόσια απευθύνουν κάλεσμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε κάποιες από τις σχετικές ανακοινώσεις:

"Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ως δημότης κάτοικος της Φυλής μα πάνω απ' όλα ως γονείς. Έχουμε υποχρέωση όλοι οι γονείς για τα παιδιά μας να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 12/6/2017 στις έξι (18.00) το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων. Καλούνται όλοι οι συνδημότες και συνδημότισσες αλλά και όλοι οι σύλλογοι της περιοχής να κινηθούν προς αυτήν τη κατεύθυνση. Αν ο θάνατος του μικρού εντεκάχρονου δεν μας ενώσει και αυτήν τη στιγμή είμαστε άξιοι της μοίρας μας δεν αξίζουμε να λεγόμαστε γονείς. Κάντε λοιπόν όλοι μία κοινοποίηση ώστε την Δευτέρα να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στις 18:00 το απόγευμα έξω από το δημαρχείο. Δεν χωράει καμία δικαιολογία η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη".

"Αν και τώρα ο θάνατος του 11χρονου, δεν σηματοδοτήσει το έναυσμα της αντίδρασης μας ενάντια στη βία που ταλανίζει τον τόπο μας, ΔΕΝ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Καλώ σαν δημότης όλο τον κόσμο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς κάθε κατεύθυνση. Σύλλογοι, πρόεδροι...και προεδρίνες να μαζέψουν τον κόσμο. Αυτός είναι ο ρόλος τους. Να το κάνουν τώρα. Το χρωστάμε στο αδικοχαμένο αγγελούδι. Ας είναι αυτός που θα μας ενώσει να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Δεν υπάρχει διαχωρισμός Μενίδι και δήμος Φυλής. Το πρόβλημα μας αγγίζει όλους..."  

Fylh

Fylh

Hellen