Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 13:45

Πολύτιμες προληπτικές εξετάσεις στα μικρά του Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τον Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Φυλής επισκέφθηκαν στις 31 Μαΐου και 2 Ιουνίου γιατροί από τον Τοπικό Υγειονομικό Σταθμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άνω Λιοσίων,  οι οποίοι και πραγματοποίησαν προληπτικές εξετάσεις στα παιδιά.

Τα μικρά που συμμετείχαν, υπεβλήθησαν σε  Γενικές και Οφθαλμολογικές εξετάσεις σε  Σωματομετρήσεις και Εμβόλια Μαντού.

Ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού της Χασιάς κ. Ευάγγελος Σταματάκος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στην Προϊσταμένη του Υγειονομικού Σταθμού κ. Αριστέα Πλακίδα και στους γιατρούς επισημαίνοντας ότι η συνεργασία που έχει ξεκινήσει θα συνεχιστεί απρόσκοπτα.

“Για μας η υγεία των Παιδιών αποτελεί μόνιμη προτεραιότητα και γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο αναλαμβάνουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι Προληπτικές εξετάσεις στις μικρές ηλικίες μπορούν να προλάβουν και να λύσουν απλά προβλήματα που αν δεν αντιμετωπιστούν στην ώρα τους, μπορεί να ακολουθούν ένα παιδί για όλη του τη ζωή. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θεωρούμε τέτοιου είδους δωρεάν δράσεις αναγκαίες και πολύτιμες” υπογράμμισε ο Πρόεδρος με τη δέσμευση να υπάρξει και συνέχεια.

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα