ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς και έναν τραυματία έλαβε χώρα στο Καματερό το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λεωφόρο Φυλής 105.
Συναγερμός στην πυροσβεστική για τη φωτιά στην Πάρνηθα
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την Αττική.
Δείτε - Το πρόγραμμα των Αγιασμών των σχολείων του Δήμου Φυλής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ασφαλή και όμορφα να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές είναι τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Φυλής, αφού η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή φρόντισε να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης και αναβάθμισης, όπου χρειαζόταν.
Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ανατολικά της Θήβας σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης και έγινε αισθητός και στην περιοχή της Αττικής.
Το Τμήμα Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Φυλής ενημερώνει ότι, την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021, ο ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσει τεχνικές εργασίες σε υποδομές του στο τέρμα της οδού Πίνδου στη συνοικία Λεφάντω Άνω Λιοσίων.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Μια τεράστια καταστροφή από τη φωτιά, που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 12 Αυγούστου 2021, στη Φυλή, αποφεύχθηκε χάρη στην ετοιμότητα και αποφασιστικότητα του Δήμου Φυλής και την αυτοθυσία των κατοίκων και των εθελοντών της…
Με πόνο και δάκρυα αποχαιρετούν αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος τον αδικοχαμένο Βασίλη Φιλώρα, ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή 6 Αυγούστου έχασε τη ζωή του παλεύοντας ως…
ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - Ο Δήμος Φυλής προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που περιέρχονται σε γνώση των υπηρεσιών του δραστηριότητες οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν φωτιά θα παραπέμπουν τους υπαίτιους στον Εισαγγελέα.

helen

Haroon

Haroon