ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Επιστολή στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, απέστειλε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, με αίτημα να μετατεθεί χρονικά το έργο της αντικατάστασης κλειδιού στο ΣΚΑ, από 29 Νοεμβρίου 2021 και για δεκαεπτά (17) μέρες, ώστε να μην διακοπεί η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση…
Από την προσεχή Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου αναστέλλεται η απευθείας σύνδεση στα δρομολόγια του Προαστιακού του Πειραιά και της Αθήνας με Αεροδρόμιο, καθώς και η σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο, λόγω εργασιών αναβάθμισης του…
Παρουσία κλιμακίου του ΕΟΔΥ για rapid test σε καθημερινή βάση έχει αιτηθεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.
Ελέγχους για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους διενήργησε προηγούμενες μέρες το υπουργείο Εργασίας. Οι έλεγχοι που έγιναν αφορούν το διάστημα από τις 18/10 ως την 7η Νοεμβρίου, και αναφέρει αυτούς που άνευ νόμιμης αιτίας δεν υποβλήθηκαν σε υποχρεωτικό rapid test.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης 16 Νοεμβρίου η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Φυλής.
Σε διαγωνισμό για τη σύμβαση παραχώρησης της λειτουργίας της Εγκατάστασης Θερμικής Επεξεργασίας Επικινδύνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ) στη θέση Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής στην Αττική προχώρησε ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).
Μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων COVID-19 σημειώνεται στη Δυτική Αττική αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφει η Γενική Γραμματεία πολιτικής Προστασίας την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και γνωστοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.
Ανοίγει και πάλι, από το Σάββατο, 06/11/2021 η ηλεκτρονική «ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑ» στη διεύθυνση https://tetragonika.govapp.gr/ και θα δέχεται ηλεκτρονικά δηλώσεις μέχρι την 31.12.2021.
Με νέες διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις χωματόδρομων συνεχίζεται η επέκταση του οδικού δικτύου των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης του αστικού ιστού που υλοποιεί η Διοίκηση του Χρήστου Παππού τα τελευταία χρόνια.
Ακόμα τέσσερις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής συνδέθηκαν με το δίκτυο φυσικού αερίου, αυτή τη φορά στη δημοτική ενότητα Ζεφυρίου, δίνοντας έτσι συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθεια που εδώ και αρκετό καιρό συντελείται, αναφορικά με τον ενεργειακό…

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα