Κυριακή, 29 Μαϊος 2016 18:40

Εξαιρετική η συναυλία Κούκα –Αλκαίου

c61d40d2 1f0f 45a8 b283 e65cf233179d

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  - Το είπαν και το ‘καναν!

Οι σπουδαίες ερμηνεύτριες του Ελληνικού Πενταγράμμου, Κατερίνα Κούκα και Λένα Αλκαίου που ανέβηκαν στη σκηνή της Πλατείας Ηρώων το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου, χάρισαν στο κοινό τους μια μοναδική βραδιά με αξεπέραστα ελληνικά ακούσματα, με…«Τραγούδια λαϊκά, τραγούδια μαγεμένα» όπως ακριβώς το υποσχόταν και ο τίτλος της παράστασης , στην οποία συμμετείχε και ο πολύ καλός Άρης Καμπάνος, ενώ την επιμέλεια της εξαίρετης ορχήστρας είχε, ο Νίκος Κούρος.

Ο κόσμος κάθε ηλικίας που γέμισε την Πλατεία Ηρώων, έζησε μια γνήσια λαϊκή βραδιά με πολύ κέφι και χορό.

Εξαιρετικές και με εκπληκτική σκηνική παρουσία οι δύο ερμηνεύτριες παρέσυραν το κοινό στους δρόμους του ελληνικού τραγουδιού συμμετέχοντας και το ίδιο, στα τραγούδια τους.

Οι Κατερίνα Κούκα και Λένα Αλκαίου, άλλωστε μίλησαν με λόγια από καρδιάς για τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, επισημαίνοντας πως παρά το γεγονός ότι η αρχική ημερομηνία της εμφάνισής τους ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης  αναβλήθηκε λόγω καιρού, εκείνος δεν τη ματαίωσε όπως θα μπορούσε.

Ο Χρήστος Παππούς από την πλευρά του,  τους επιφύλαξε θερμή φιλοξενία κι όταν τελείωσαν τη συναυλία τους βρέθηκε στα καμαρίνια συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ντίνα Παπαδήμα προκειμένου να τις ευχαριστήσει και να της συγχαρεί. 

helen

Haroon

Haroon