Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 15:25

Τη Χασιά διάλεξαν για τα κεντρικά γυρίσματα οι συντελεστές της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

διασκΗ Δημοτική Κοινότητα Φυλής κέρδισε με τις φυσικές ομορφιές της, τις άλλες υποψήφιες τοποθεσίες και επελέγη για τα κεντρικά γυρίσματα της νέας φιλόδοξης κωμικής σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» που υπογράφουν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου και προβάλλεται από στο  MEGA channel κι έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Tα συνεργεία της τηλεοπτικής παραγωγής έκαναν τα πρώτα γυρίσματα τον Αύγουστο και τώρα επέστρεψαν και προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς στα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της σειράς η οποία εκτυλίσσεται καθ΄ ολοκληρία στο χωριό “Κουδουνάρι”  το οποίο για τις ανάγκες των γυρισμάτων είναι η Χασιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους συντελεστές της παραγωγής και τους διευκολύνει που χρειαστεί αλλά και την παραχώρηση δημοτικών χώρων. Παράλληλα η Αντιδήμαρχος Φυλής  σε συνεννόηση με τους κατοίκους στηρίζει τους συντελεστές της σειράς και στην εξεύρεση ιδιωτικών χώρων όπου χρειαστεί.  

«Είμαστε χαρούμενοι που από το Φθινόπωρο η Δημοτική Κοινότητα Φυλής και το Δημαρχείο “Νικόλαος Λιάκος” θα μπουν μέσω της σειράς στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

 Καλωσορίζουμε τους συντελεστές της νέας παραγωγής και τους στηρίζουμε σε ότι χρειαστούν, στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την ανάδειξη και την προβολή  της ομορφιάς του τόπου μας.” τονίζει η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου.

 “Είμαστε ανοιχτοί και στηρίζουμε κάθε συνεργασία, κάθε ποιοτική τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή  που θα είναι συμβατή με τον εξωστρεφή προσανατολισμό του Δήμου μας και θα ενισχύσει τις πολιτικές ανάπτυξης” δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το σήριαλ περιλαμβάνει σκηνές στο Δημαρχείο Φυλής όπου διεξάγονται Δημοτικά Συμβούλια, την   εμβληματική θέση “Πηγή της Χασιάς”, σε τοπικά μαγαζιά, ταβέρνες , την κεντρική πλατεία, αυλές και κήπους σπιτιών αλλά και τα σοκάκια της Φυλής.

Το Δημαρχείο “Νικόλαος Λιάκος” σε συνδυασμό με την πρόσφατα ανακαινισμένη πλατεία ήταν το μεγάλο ατού για την επιλογή της Χασιάς ως τον κύριο τόπο των γυρισμάτων, όπως και το πανέμορφο φυσικό τοπίο της “Πηγής”.

 Παράλληλα τα πλακόστρωτα σοκάκια και η γραφική φυσική ομορφιά της Φυλής έδωσαν στην παραγωγή της σειράς το όμορφο χωριό που αναζητούσε. Το “Κουδουνάρι” είναι στο σενάριο μια φανταστική κωμόπολη που οι δημιουργοί της σειράς την έψαχναν κοντά στο κέντρο της Αθήνας και τη βρήκαν τελικά στη Φυλή. 

Η σειρά προβάλλεται κάθε Παρασκευή από το Mega στις 21:00

Σε πρώτο πλάνο, σε πρωταγωνιστικούς αλλά και ξεχωριστούς ρόλους, οι  : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka.

 Αλλά και η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Δείτε το trailer της σειράς

https://www.megatv.com/.../464752/sympetheroi-ap-ta-tirana/

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Φυλής στο πλαίσιο  της ανάδειξης του φυσικού κάλλους αλλά και της ιστορικότητα της περιοχής έχει στηρίξει την παραγωγή της εκπομπής «από τόπο σε τόπο» που προβάλλεται από το κανάλι της Βουλής και ανέδειξε τα ήθη και τα έθιμα των Αρβανιτών της Φυλής.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς πλαισιωμένος από τοπικούς συλλόγους παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση τα ήθη και έθιμα των αρβανιτών στην καθημερινή  ενημερωτική εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ στην ΕΤ -1.

Παλαιότερα είχε φιλοξενήσει στην πλατεία του Δημαρχείου  τα γυρίσματα τετράωρης εορταστικής εκπομπής της τηλεόρασης του BLUE SKY η οποία πρόβαλλε τα έθιμα όλων των παραδοσιακών συλλόγων του Δήμου μας.

 Τον περασμένο χειμώνα οι ομορφιές της Φυλής είχαν και πάλι την τιμητική τους αφού η Δημοτική Κοινότητα επελέγη για το τετράωρο γύρισμα ενός ολόκληρου επεισοδίου από το δημοφιλές reality μαγειρικής Master Chef.

Τέλος την περσινή χρονιά η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής έβγαλε τον Δήμο προς τα έξω με τη συμμετοχή της σε ένα επεισόδιο της πετυχημένης ιστορικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο Ποτάμι» που προβλήθηκε από το OPEN TV.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΔΗΜΑΡΧΟΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "MEGA LIVE nporpam Συμπέθεροι Îπ ' τα Τίρανα Παραδκευή Παρασκευή Παρασκευή 21:00"Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Χρηστος Παππους , άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα