Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 13:48

Ομάδα Θεάτρου Άνω Λιοσίων «Οι Υπερφωτισμένοι» - Για όσους αγαπούν το θέατρο!

«Οι Υπερφωτισμένοι» είναι άνθρωποι που αγαπούν το θέατρο. Μια ερασιτεχνική ομάδα στα Άνω Λιόσια, που φιλοδοξεί να ανεβάσει αξέχαστες παραστάσεις.

Δημιουργήθηκε με σκοπό πρώτα από όλα την ψυχαγωγία των ηθοποιών και των ανθρώπων πίσω και κάτω από τη σκηνή, και στη συνέχεια την ψυχαγωγία των θεατών της.

Αποτελείται από ερασιτέχνες ηθοποιούς ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικής τάξης, επαγγελματικής κατάστασης. Κάποιοι μπορεί να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία πάνω στο σανίδι, κάποιοι άλλοι δεν είναι τόσο «μυημένοι». Όλοι μαζί όμως μπλέκονται σε έναν λαμπερό πυρήνα έμπνευσης και δημιουργίας.

«Οι Υπερφωτισμένοι» αποτελούνται από ζωντανούς και ονειροπόλους ήρωες της καθημερινότητας που καθώς θα βρίσκονται πάνω στη σκηνή θα μεταδίδουν μέσω του λόγου, της κίνησης και των μουσικών, συναισθήματα αλληλέγγυα και κυρίως φωτεινά…

Αν θέλετε να μπείτε στην ομάδα θεάτρου Άνω Λιοσίων «Υπερφωτισμένοι», στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα