Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 10:09

Ο «Smarty, το τσακάλι» έκλεψε τις εντυπώσεις στην πλατεία Άνω Λιοσίων δωρίζοντας 400 μπαλόνια και αναμνηστική φωτογραφία με Polaroid!

Ο «Smarty, το τσακάλι» έκλεψε τις εντυπώσεις στην πλατεία Άνω Λιοσίων δωρίζοντας 400 μπαλόνια και αναμνηστική φωτογραφία με Polaroid!

Στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων έκανε την Παρασκευή 15 Ιουνίου την παρθενική του εμφάνιση ο «Smarty, το τσακάλι», η μασκότ των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «StartSmart» της Ελένης Πετροπούλου σε Άνω Λιόσια και Πεύκη.

Ο «Smarty» δώρισε 400 πορτοκαλί μπαλόνια στους μικρούς αλλά και μεγάλους που είχαν συγκεντρωθεί στην εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φυλής, για την λήξη του σχολικού έτους, με συναυλία των αγαπημένων XANAZOO. Ο χνουδωτός …καλός λύκος φωτογραφήθηκε επί δύο ώρες με όσους ήθελαν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του!

Το «StartSmart» για αυτό το λόγο είχε προνοήσει κατασκευάζοντας μια τρισδιάστατη φωτογραφία τύπου Polaroid η οποία είχε πάνω της θαλασσινές εικόνες και την ευχή «Καλό Καλοκαίρι!».

Τόσο με τα μπαλόνια, όσο και με την μεγάλη «φωτογραφία – κάδρο» που μπήκαν εκατοντάδες φίλοι του «Smarty», η παρουσία του αγαπητού τσακαλιού σχολιάστηκε μόνο θετικά και έτσι το φροντιστήριο θα τον στέλνει στους φίλους του πολύ συχνά!

Μιλώντας με την ιδιοκτήτρια των «StartSmart» Ελένη Πετροπούλου για την ιδέα της μασκότ, μας είπε: «Ο Smarty, ήρθε στην οικογένεια των φροντιστηρίων μας μετά από 10 χρόνια λειτουργίας ως μια ιδέα σκεπτόμενοι τί θα μπορούσε να κάνει χαρούμενα τα παιδιά στην πλατεία, πέρα από το να τους χαρίσεις απλά ένα μπαλόνι.

Θεωρήσαμε - και σωστά τελικά - ότι αν τους το χάριζε ένα ψηλό χνουδωτό ζωάκι θα ήταν ακόμη πιο χαρούμενα. Κι επειδή εμείς όταν ασχολούμαστε με μια ιδέα την ολοκληρώνουμε έως το τέλος, αποφασίσαμε να φτιάξουμε δική μας μασκότ - από το να έχουμε έναν οποιονδήποτε ήρωα από καρτούν.

Επιθυμούσαμε όμως να κάνουμε κάτι και για τους γονείς προκειμένου να ζήσουν κι αυτοί σε μια χαλαρή διάθεση τη βραδιά. Για αυτό το λόγο κατασκευάσαμε την τρισδιάστατη φωτογραφία που ενθουσίασε κυρίως τους γονείς που έχουν ζήσει άλλωστε την εποχή της Polaroid!».

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα