Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 10:33

Η έκπληξη της μικρής Δήμητρας από τα Άνω Λιόσια στην Έλενα Παπαρίζου με τον διάσημο τραγουδιστή Pappa Dee!

Την αγαπημένη της τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου συνάντησε την Τετάρτη το βράδυ στον Ρυθμό 949 η μικρή Δήμητρα, στην εκπομπή «Νύχτα στον Ρυθμό» της Ράνιας Κωστάκη, όπου η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη και τραγούδησε ζωντανά με την μπάντα της μερικά από τα αγαπημένα της τραγούδια.

Η μικρή Δήμητρα που είναι μόλις 5,5 ετών έχει αδυναμία στην τραγουδίστρια. Έτσι, ο πατέρας της έστειλε μήνυμα στην εκπομπή ζητώντας να δουν από κοντά την Έλενα. Η πρόσκληση ήρθε λίγη ώρα μετά και η αντίστροφη μέτρηση για την συνάντησή τους το επόμενο βράδυ μόλις είχε αρχίσει. Στο στούντιο η μικρή συνάντησε την τραγουδίστρια δίνοντάς της μάλιστα και ένα δώρο! Ήταν ένα αυτόγραφο από το 1990 με την Έλενα σε δυο φωτογραφίες όταν ήταν σε παιδική ηλικία και τον διάσημο τραγουδιστή από την Σουηδία, PappaDee.

Τότε, η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στην μεγάλη αγάπη που είχε στον PappaDee όταν ήταν κοριτσάκι περιγράφοντας και ένα αστείο περιστατικό που είχε μαζί του. Καθώς εκείνη έπαιζε έξω από το εστιατόριο των γονιών της στο Γκέτεμποργκ είδε τον PappaDee και έτρεξε, τον αγκάλιασε του είπε δυνατά «σ’ αγαπάω PappaDee!». Λίγο μετά η μικρή Δήμητρα είχε άλλη μια έκπληξη – ακόμη πιο μεγάλη – για την αγαπημένη της Έλενα! Μέσω του κινητού του πατέρα της ακούστηκε ένα μήνυμα από τον διάσημο PappaDee να χαιρετάει την συγκινημένη πια Έλενα Παπαρίζου και να της τραγουδάει τη μεγαλύτερη επιτυχία του «Thefirstcutisthedeepest»!

Η Ράνια Κωστάκη ευχαρίστησε τη μικρή Δήμητρα και τον μπαμπά της για την έκπληξη. Για την ιστορία, ο πατέρας της Δήμητρας Γιάννης Γαλανόπουλος (σύζυγος της ιδιοκτήτριας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της Ελένης Πετροπούλου) στο παρελθόν παρουσίαζε τη ραδιοφωνική εκπομπή «Ποτέ Όπως Πριν» και σε μια τηλεφωνική συνέντευξη που είχε κάνει στην Έλενα Παπαρίζου το 2010, η τραγουδίστρια είχε αναφέρει το αστείο περιστατικό με τον PappaDee όταν είχε ερωτηθεί ποιον καλλιτέχνη θαύμαζε όταν ήταν μικρό κορίτσι.

Έτσι, με την βοήθεια του διαδικτύου -και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες- ο πατέρας της Δήμητρας «εντόπισε» τον διάσημο μουσικό και τραγουδιστή στη Σουηδία και του ζήτησε ένα μήνυμα για την Έλενα Παπαρίζου, κάτι που τελικά ο PappaDee έκανε με μεγάλη του χαρά! Στο κλείσιμο μέσα σε αγκαλιές και χαμόγελα η Έλενα τραγούδησε με τη μικρή της θαυμάστρια τη μεγάλη της επιτυχία «Αν με δεις να κλαίω» κάνοντας όλο τον «Ρυθμό 949» να χειροκροτάει!

helen

Haroon

Τελευταία Νέα