ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Τριήμερο Φεστιβάλ Graffiti διοργάνωσε, στις 24-25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021, με τη συνεργασία νέων της περιοχής μας, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ).
Ενώ την προσεχή Δευτέρα -και εν όψει της εφαρμογής των νέων μέτρων για την εστίαση που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πολλούς περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας- αναμένεται ένα… νέο καθεστώς, το βράδυ του Σαββάτου στα Άνω Λιόσια έγινε το αδιαχώρητο.
Ο πρώτος εσωτερικός χώρος, με πλήρη εξοπλισμό και ανέσεις, στο Κλειστό Γήπεδο της νέας εποχής για την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, θα είναι γεγονός.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Δήμος Φυλής αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για την προβολή του φυσικού του περιβάλλοντος και του πολιτιστικού του αποθέματος.
Μετά από μια δύσκολη περίοδο για όλους που φτάνει στο τέλος της, ο τουρισμός ανοίγει ξανά, το καλοκαίρι πλησιάζει κι οι ειδυλλιακές τοποθεσίες της χώρας μας ετοιμάζονται και πάλι να δεχτούν επισκέπτες για να τις απολαύσουν.
Το ασύρματο δίκτυο ευρυζωνικής πρόσβασης που αναπτύχθηκε, θα λειτουργεί και στις τρεις δημοτικές ενότητες (Άνω Λιόσια, Φυλή, Ζεφύρι), αφού επιλέχθηκαν δέκα κεντρικά σημεία και στις τρεις περιοχές, ενώ σύντομα θα προστεθεί κι ένα ενδέκατο σημείο στο Πάρκο Λειβάδι.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τους μικρούς δημότες μας υποδέχονται από την Πέμπτη 25 Ιουνίου οι παιδικές χαρές του Δήμου Φυλής, καθώς ανοίγουν σταδιακά τις πόρτες τους, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του…
Ήταν το σόου που φέτος ξεχώρισε στην ελληνική τηλεόραση, καθώς κέρδισε στη «μάχη» της τηλεθέασης, καθηλώνοντας ένα μεγάλο ποσοστό του τηλεοπτικού κοινού.
Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου αναμένεται να γίνει η επίσημη πρεμιέρα του υδάτινου πάρκου WaterFun που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια και η πρόσβασή του είναι μέσω της εξόδου 5 της Αττικής οδού.
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τα καταστήματα που βρίσκονται πέριξ της κεντρικής πλατείας, στην «καρδιά» των Άνω Λιοσίων εν όψει της αυριανής ημέρας.

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα