Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 23:26

Νέος κύκλος αιτήσεων στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς Άνω Λιοσίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Οι Παιδικοί και Βρεφικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής δέχονται Αιτήσεις Εγγραφής για το σχολικό έτος 2016-2017 για τις μητέρες εργαζόμενες στον δημόσιο τομέα κι όσες απορρίφθηκαν από το ΕΣΠΑ μητέρες - εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, από 1/9/16 έως 16/9/2016 και για την φιλοξενία σε σταθμούς που υπάρχουν κενές θέσεις.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 12.οο μ.μ. στο Γραφείο Διοίκησης Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών που βρίσκεται στην οδό Στέλιου Μηγιάκη και Βαλέριου Λεωνίδη στον ΟΙΚΙΣΜΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΙΙ, τηλ 210 2475433. 

Οι αιτήσεις αφορούν μόνο μητέρες – εργαζόμενες στον δημόσιο τομέα και τις απορριφθείσες από το πρόγραμμα μητέρες  - εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα.

Διευκρινίζεται ότι για να γίνει δεκτή η αίτηση πρέπει να μην υπάρχουν προηγούμενες οικονομικές οφειλές προς το Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ”.

Επίσης, οποιαδήποτε δήλωση που αφορά σε οικογενειακή, κοινωνική, οικονομική και ιατρική κατάσταση πρέπει να αποδεικνύεται από αντίστοιχα έγγραφα.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ – ΑΥΣΤΗΡΩΣ -

ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες μπορούν να παραλάβουν την αίτηση εγγραφής και το έντυπο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων, το Γραφείο Διοίκησης Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών καθώς και την ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ.    www.psdf.gr

Εκ της διοικήσεως

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα