Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 13:29

"Αλήθεια η ψέματα;"

Ένα πολιτικό παραμύθι , επίκαιρο όσο ποτέ.

Οι μαθητές της θεατρικής σχολής Μποφίλιου παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο αλληγορικό παραμύθι , με έντονες κοινωνικές προεκτάσεις. Σε μια φανταστική κοινωνία, οι πολίτες ζούμε  από τα παραμύθια, απολαμβάνοντας ελεύθερα την χαρά  της δημιουργίας, ενώ η παρουσία του χρήματος είναι εντελώς περιττή.

Ολα μοιάζουν ιδανικά μεχρι που καποια μερα η πολιτεία αποφασίζει να κανει υποχρεωτική την δημιουργία των παραμυθιών. Η ανάγκη πλέον μετατρέπεται σε υποχρέωση . Το θελω σε πρεπει , ένα πρεπει όλο και πιο επιτακτικό .  Ένα βραβευμένο παραμύθι, για μικρούς και μεγάλους, που απλωνει το χέρι στην ελληνικη κοινωνία και την επικαιρότητα της, ισορροπωντας αναμεςα στο γέλιο και τη συγκινηςη με ένα τροπο σχεδόν ονειρικό .

Η θεατρική ομάδα Της σχολής Μποφίλιου μας υποςχεται να γελάσουμε , αλλα και να προβληματιστούμε. Μια αξιολογηςη παραςταςη που μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία για καθε θεατη.

Για δυο ακόμη παραςταςεις , Σαββατο 18 και Κυριακη 19 Ιουνίου στη Φάμπρικα στο Γκάζι , Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ευρυμεδωντος (λίγα μέτρα απο το μετρο Κεραμεικος). Ωρα έναρξης , 20.15 . Τιμή εισιτηρίου 5 ευρω , τηλ κρατήσεων

694 4475130

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα