Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 17:49

Η Έλενα Ράπτη και «Το μυστικό της Νίκης» στα Άνω Λιόσια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η Έλενα Ράπτη, καλεσμένη του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού και του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ του Δήμου Φυλής, θα βρεθεί, το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου στα Άνω Λιόσια, προκειμένου να παρουσιάσει τη  νέα της πρωτοβουλία, για την πρόληψη κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Πρόκειται για την καμπάνια «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία στην Ελλάδα συντονίζεται από την Έλενα Ράπτη, με «Το Μυστικό της Νίκης».

«Το Μυστικό της Νίκης» είναι  μια ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation video), που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να φτάσει σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.

Το βίντεο είναι μια εξαιρετική παραγωγή της DVS Design, (με την ευγενική υποστήριξη της Media Strom για το κόστος παραγωγής και του Ιδρύματος Λάτση για το κόστος αναπαραγωγής των αντιτύπων), προκειμένου «Το Μυστικό της Νίκης» να μοιραστεί σε όλους τους νομούς της χώρας.

Ευαισθητοποιημένοι σχετικά με την καμπάνια και τα παιδιά, οι υπεύθυνοι του χοροθεάτρου Άμυνα, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και χορογράφος Ορέστης Δημητρίου και η αγαπημένη ηθοποιός Βίνα Ασίκη, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καλέσουν την Έλενα Ράπτη προκειμένου, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Πολιούχων να μιλήσει σε γονείς και παιδιά για το σημαντικό αυτό θέμα.

Τα υπόλοιπα επί σκηνής, το βράδυ της Παρασκευής στις 20:00 στην Πλατεία Ηρώων…

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα