Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 14:52

Ράμπες και χώροι υγιεινής για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες στα Σχολεία του Δήμου Φυλής

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "AV A 20 δημοτικο ανω λιοσιων"

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο κατασκευής ραμπών και χώρων υγιεινής σε σχολεία του Δήμου Φυλής μέσω του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ήδη, έχουν κατασκευαστεί ράμπες και WC σε Σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ζεφυρίου και Φυλής, σε διδακτήρια όλων των βαθμίδων.  Στα Άνω Λιόσια έχουν επίσης τοποθετηθεί ράμπες ενώ στο άμεσο μέλλον και αμέσως μετά τη δημοπράτηση του έργου, θα ξεκινήσει η κατασκευή χώρων υγιεινής σε Σχολεία Α΄βάθμιας και Β' βάθμιας εκπαίδευσης. 

Την ευθύνη κι επίβλεψη του έργου έχει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

“Η ευαισθησία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού δεν εξαντλείται μόνο σε μεγάλα έργα όπως το Πρότυπο Ειδικό Γυμνάσιο Φυλής, που είναι έτοιμο να τεθεί σε λειτουργία με τη νέα Σχολική Χρονιά. Τα έργα καθημερινότητας για τους συμπολίτες μας με Ειδικές Ανάγκες και ξεχωριστές δεξιότητες, αποτελούν για μας στόχο πρώτης προτεραιότητας” επισημαίνει σχετικά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.\

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΥΛΗΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "1o Δημοτικο Ζεφυριου"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "δημοτικο φυλης"

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΗΠΙΑΓΟΓΕΙΟ ΦιλόΔημος II ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟ nporpamma ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΕΡΓΟΥ ΣΤΙΣΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ AMEA Ο,Ο0ΕΥΡΩ"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα