Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 20:20

Εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε ο νέος χώρος λειτουργίας των τμημάτων Κεραμικής του ΝΠΔΔ «Η ΠΑΡΝΗΘΑ»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες

Έναν νέο, ολοκαίνουργιο και σύγχρονο χώρο, στην καρδιά των Άνω Λιοσίων, απέκτησε η μεγάλη οικογένεια των μικρών και μεγάλων δημοτών που μετέχουν στα τμήματα εικαστικών του ΝΠΔΔ «Η ΠΑΡΝΗΘΑ».

Το πρωί της Τρίτης έγιναν, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, του Βουλευτή Αττικής Θανάση Μπούρα, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών των εργαστηρίων εικαστικών, ο αγιασμός και τα εγκαίνια στο νέο χώρο. Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής παρέδωσε τα νέα εργαστήρια στον υπεύθυνο των τμημάτων κεραμικής Δημήτρη Ξυδιά .

«Με τη βοήθεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού το τμήμα κεραμικής απέκτησε το χώρο που του αξίζει και τώρα μπορεί να δημιουργήσει ακόμα καλύτερα τα έργα του» υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ο Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος σημείωσε πως το τμήμα κεραμικής έχει συμμετάσχει εκπροσωπώντας το Δήμο σε μεγάλες εκθέσεις εκτός περιοχής.

Τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή τους για το νέο χώρο λειτουργίας του εργαστηρίου εξέφρασαν στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο υπεύθυνος των τμημάτων εικαστικών Δ. Ξυδιάς αλλά και τα μέλη του εργαστηρίου ενώ με το χώρο και την έκθεση που λειτουργεί εντυπωσιάστηκαν όλοι οι παριστάμενοι στα εγκαίνια.

Στα νέα εργαστήρια που λειτουργούν σε δυο επίπεδα δίνεται η δυνατότητα να υπάρχουν ξεχωριστοί και άνετοι χώροι διδασκαλίας και δημιουργίας και παράλληλα να μένει ανοιχτή και η έκθεση με τα έργα των μαθητών.

Τα νέα εργαστήρια κεραμικής μετεγκαταστάθηκαν από τον οικισμό Γεννηματά, που λειτουργούσαν μέχρι τώρα, στο κέντρο των Άνω Λιοσίων και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως 22.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα