Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 13:12

Μαθήτριες από τα Άνω Λιόσια κουρεύτηκαν για καλό σκοπό στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Τη δράση "Κούρεμα στην τάξη" παρουσίασε στην εκπομπή της στο "Ε" η Τατιάνα Στεφανίδου. Πρόκειται για τη συγκέντρωση κοτσίδων από φυσικά μαλλιά, από το Κέντρο Κέντρο Ξένων Γλωσσών START SMART της Ελένης Πετροπούλου στα Άνω Λιόσια, οι οποίες θα αποσταλούν στον Οργανισμό Δωρεάς Μαλλιών προκειμένου να γίνουν περούκες για παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από καρκίνο ή αλωπεκία.

Ο υπεύθυνος δράσεων του Κέντρου, Γιάννης Γαλανόπουλος, επτά μαθήτριες που δώρισαν τα μαλλιά τους (Παρασκευή Αγγελοπούλου, Νατάσσα Κυπραίου, Μαρία Μπούρου, Αναστασία Σκαρλάφτη, Καλλιόπη Πέτρη, Μαρία Καραντζά, Χριστίνα Λαγού) και η κομμώτρια Ζαννέτ Τζώλου που κουρεύει τα παιδιά αφιλοκερδώς, μίλησαν για την κίνησή τους αυτή, φιλοδοξώντας να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά τους.

Το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών καναλιών για την πρωτοβουλία του φροντιστηρίου από τα Άνω Λιόσια είναι μεγάλο, και έτσι, μετά την ΕΡΤ και την εκπομπή "Studio 3", το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, σειρά έχει η εκπομπή "Νοιάσου για την υγεία σου" με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παπακωστοπούλου, στο web tv του STAR, αύριο Τετάρτη 16/3 στις 23:00. Στην εκπομπή θα μιλήσουν για την πράξη προσφοράς οι μαθήτριες Κριστιάνα Ντίνη και Δανάη Βάγγαλη, κρατώντας ήδη τις κοτσίδες που θα δωρίσουν, ενώ η Ζαννέτ Τζώλου θα κουρέψει ζωντανά τη μαθήτρια Χριστίνα Βασιλείου, κόρη της Προέδρου των Τριτέκνων Δήμου Φυλής κ. Κλέλιας Βαρβαρήγου.

Η δράση που μετρά περισσότερους από 40 δωρητές μαλλιών, θα γίνεται όλο το μήνα Μάρτιο και σε αυτήν μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, που θέλει να δωρίσει το λιγότερο 20 cm φυσικών μαλλιών. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στη γραμματεία του Κέντρου: 2102486652.

Ακολουθεί ένα 15λεπτο βίντεο από την εμφάνιση των παιδιών στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

.be">
.be

 

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα