Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 15:44

Οι δωρεάν μετακινήσεις στόχος του νεοσύστατου «Συλλόγου Φοιτητών και Μαθητών Δήμου Φυλής»

Αποτέλεσμα εικόνας για δωρεαν μετακινήσεις φοιτητες

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση ουσίας προχώρησε ομάδα φοιτητών και μαθητών από τον Δήμο Φυλής, δημιουργώντας έναν σύλλογο που στόχο θα έχει τη διευκόλυνση των σπουδαστών εντός, αλλά και εκτός των ορίων του Δήμου.

Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου, ο «Σύλλογος Φοιτητών και Μαθητών Δήμου Φυλής», απαρτιζόμενος από νέους ανθρώπους που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, στοχεύει στη δημιουργία ενός βοηθητικού/ενισχυτικού πλαισίου για τους φοιτητές και μαθητές που δίνουν τον δικό τους αγώνα και τις δικές τους «μάχες», σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά χρονική περίοδο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει, μεταξύ άλλων, η πρόθεση του συλλόγου να εξασφαλίσει δωρεάν μετακίνηση στους φοιτητές που σπουδάζουν στα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πρωτεύουσας (Πολυτεχνείο,  ΕΚΠΑ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής κ.ά), οι αιτήσεις για την οποία μάλιστα όπως διαβάζουμε ξεκινούν άμεσα.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Δήμος Φυλής,  1 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία ταυτόσημη της ηλικίας μας, σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του Συλλόγου Φοιτητών και Μαθητών Δήμου Φυλής!

Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας των φοιτητών μας,  είτε βρίσκονται εντός Αττικής, είτε στην επαρχία. Όπως και  να ενισχύσουμε την προσπάθεια των μαθητών μας  να επιτύχουν την εισαγωγή τους στις σχολές που επιθυμούν.

Επειδή όμως από λόγια έχουμε χορτάσει ως νεανικό κοινό, περνάμε απευθείας στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει και που θα μας ανεβάσουν επίπεδο άμεσα!

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των φοιτητών μας, που σπουδάζουν στις μεγαλύτερες σχολές της Αθήνας .  (Πολυτεχνείο, ΕΚΠΑ, πρώην ΤΕΙ Αθήνας, πρώην ΤΕΙ Πειραιά)

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των αιτήσεων για την εξασφάλιση θέσης στα (2) πούλμαν που θα πηγαίνουν στις σχολές που αναφέραμε άνω.

Οι αιτήσεις ξεκινούν από 1/8/2018 και τελειώνουν 15/9/2018 και τα πούλμαν θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους στις αρχές Οκτωβρίου με την έναρξη των μαθημάτων.

Οι προϋποθέσεις για την εγγραφή σας είναι απλές καθώς χρειάζονται μόνο: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αποδεικτικό φοίτησης στην σχολή, τηλέφωνο επικοινωνίας και email.

Με την ολοκλήρωση των εγγραφών θα οριστεί σημείο και ώρα συνάντησης από όπου θα ξεκινά το πούλμαν. Η ώρα θα οριστεί μετά από συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ώστε να βολεύει τους περισσότερους.

Υπεύθυνος εγγραφών: Αναστάσης Ατζάμπος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980769568

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Κύριο μέλημα του συλλόγου είναι να φέρει εις πέρας το ζήτημα της δωρεάν μετακίνησης όμως δεν θα μείνουμε μόνο εκεί!

Στοχεύουμε στην δημιουργία ενός κέντρου νεολαίας που θα περιέχει μια αίθουσα διαλέξεων εξοπλισμένη με έναν προτζέκτορα για κάθε είδους παρουσίαση και μια σύγχρονη βιβλιοθήκη επιστημονικού και μη περιεχομένου.

Σκοπεύουμε να διεκδικήσουμε υποτροφίες για τους φοιτητές που σπουδάζουν στην επαρχία και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το ενοίκιο ή το μεταπτυχιακό τους.

 Όπως επίσης και την οικονομική κάλυψη των πρώτων υλών που ταιριάζουν στα διαφορετικά στοιχεία της κάθε σχολής . (π.χ. laptop, εξειδικευμένα προγράμματα Η/Υ, πηλό κεραμικής , καμβάδες, χαρτόνια  κ.α)

Εκ του  Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών και Μαθητών Δήμου Φυλής.

 

Fylh

Fylh

AllaZoume

Hellen

Τελευταία Νέα