Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 15:00

Την Ημέρα της Γυναίκας τίμησαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με δύο ζεστές εκδηλώσεις που είχαν εκπλήξεις και δώρα για τους ηλικιωμένους τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, του Δήμου Φυλής.

Στα Άνω Λιόσια η εκδήλωση έγινε την Πέμπτη 8 Μαρτίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Εσόδων, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Καμπόλη, ο οποίος ευχήθηκε υγεία σε όλους και χρόνια πολλά στις κυρίες του ΚΑΠΗ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη αναφορά της υπεύθυνης των ΚΑΠΗ Ειρήνης Αλυματήρη για την ιστορία και τους συμβολισμούς του εορτασμού και αμέσως μετά ακολούθησαν εκπλήξεις. Η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ είχε φροντίσει να συγκεντρώσει δώρα από τα καταστήματα της περιοχής τα οποία μοίρασε με κλήρωση στις ηλικιωμένες ενώ άνδρες και γυναίκες έφυγαν από την εκδήλωση με το γλαστράκι τους δώρο του ΚΑΠΗ.

Στο Ζεφύρι, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, την εκδήλωση χρωμάτισε μουσικά η χορωδία του ΚΑΠΗ που υπό την διεύθυνση του Δαυίδ Παπαδόπουλου ερμήνευσε τραγούδια που άρμοζαν στην ημέρα. Ευχές στους ηλικιωμένους έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Τζένη Μπάρα και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, οι οποίοι εξήραν το ρόλο της γυναίκας στο σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο και την κοινωνία.

Η Πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου Καίτη Λάππα ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής για την όμορφη εκδήλωση και ο Πρόεδρος των ηλικιωμένων του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Ιωάννης Μάρκου ευχήθηκε χρόνια πολλά. Η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής Ειρήνη Αλυματήρη είχε φροντίσει όπως και στα Άνω Λιόσια να συγκεντρώσει δώρα από τα καταστήματα του Ζεφυρίου τα οποία δόθηκαν με κλήρωση στις ηλικιωμένες ενώ το σύνολο των παριστάμενων στην εκδήλωση πήρε και στο Ζεφύρι το γλαστράκι του.

Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία στην εκδήλωση της μεγάλης δωρήτριας του Ζεφυρίου κ. Ελένη Γουναλάκη αλλά και του υπευθύνου του ΚΑΠΗ Βασίλη Κατηφόρη ο οποίος μετά από μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του επέστρεψε υγιής και αισιόδοξος στο ΚΑΠΗ.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα