ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Λέξεις μαχαιριές» το φετινό μήνυμα της καμπάνιας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας.
Ένα εμβληματικό έργο που ήταν όνειρο ετών για τη Συνοικία της Ζωφριάς Άνω Λιοσίων, μέρα με τη μέρα, γίνεται πραγματικότητα, καθώς οι εργασίες για την ανέγερση του 8ου Δημοτικού Σχολείου, προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.
Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 15/11/2021, ώρες 9:00π.μ με 13:00μ.μ., στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Αθηνών 18, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας 211 411 5223.
Στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων και Φυλής πραγματοποιούνται, από την περασμένη εβδομάδα, τα μαθήματα  του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) “Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών” του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α).
Με την καθιερωμένη παρέλαση κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στα Άνω Λιόσια.
Δείτε - Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Φυλής για την 28η Οκτωβρίου
Την εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, για την Απελευθέρωση της Αθήνας στις 26 Απριλίου 2021, από τους Χασιώτες και Μενιδιάτες αγωνιστές, με επικεφαλής τον καπετάν Μελέτη Βασιλείου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών το Σαββάτο 16 Οκτωβρίου 2021, προλόγισε μεταξύ άλλων,…
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με λαμπρές τιμές και τη συμμετοχή πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης Φυλής το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου 2021.
Μία νέα αίθουσα απέκτησε ο 1ος Παιδικός Σταθμός Ζεφυρίου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που προέκυψαν με τη δημιουργία Βρεφικού Τμήματος από τη φετινή σχολική χρονιά.
Τριήμερο Φεστιβάλ Graffiti διοργανώνει, στις 24-25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021,  με τη συνεργασία νέων της περιοχής μας, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ).

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα