Ιούνιος 2018

 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα «γκέτο» του Μενιδίου πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση εγκληματικών ομάδων, με έδρα κυρίως καταυλισμούς στην περιοχή Αγία Σωτήρας και Αυλίζα Αχαρνών στην Δυτική Αττική.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟ Αττικής κκε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Λίγες μέρες μετά την προκλητική δήλωση της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής θα συνεχίσει να λειτουργεί και θα χωροθετηθούν 3 νέες χωματερές, ήρθε η χθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Αττικής (ΕΔΣΝΑ) για νέα επέκταση της δυναμικότητας της χωματερήςστηΦυλή , σε μια έκταση 120 στρεμμάτων και χωρητικότητας 1.200.000 κυβικών μέτρων. Σύμφωνα με την εκτίμηση του Συνδέσμου η επέκταση αυτή επαρκεί για διάστημα 8-9 μηνών, διάστημα που όπως φαίνεται εκτιμάει αρκετό για να βάλει μπροστά την περιβόητη «Γ’ Φάση» στη Φυλή ή κάποια άλλη αντιλαϊκή λύση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και μέλος της Ε.Ε ΕΔΣΝΑ Δημήτρης Μπουραΐμης παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ με θέμα: «Ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών στο ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής και λήψη απόφασης» σχετικά με την εναπόθεση απορριμμάτων σε αποκατεστημένο τμήμα της Α΄ φάσης του ΧΥΤΑ Φυλής.

Απογοήτευση -  Πικρία  - θλίψη  - Εξαπάτηση  -  Οργή  είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν εδώ και λίγες μέρες στους Δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής μετά την απόφαση που έλαβε το ΕΔΣΝΑ  για  επέκταση  της  Χωματερής  του  Δήμου  Φυλής  κατά  1.500.000  κ.μ  στον ήδη απεκατεστημένο χώρο.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα