Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 16:47

Άνω Λιόσια – Απύθμενο το θράσος ληστή Ρομά

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως φαίνεται ότι παραμένουν πολλοί από τους παραβατικούς Ρομά, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι παραμένουν εκτός σωφρονιστικών ιδρυμάτων συνεχίζουν να δρουν εγκληματικά και χωρίς καμία αναστολή, «παίζοντας» πολλές φορές με την χαλαρότητα που επιδεικνύει το σύστημα της ελληνικής δικαιοσύνης.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (30/6) λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ, 63χρονη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας στη λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια, όταν δύο ληστές (Ρομά) με τη χρήση σωματικής βίας της άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.

Η άτυχη γυναίκα, την επόμενη (Παρασκευή πρωί) μετέβη στο Α.Τ. Άνω Λιοσίων για να δηλώσει το συμβάν, όταν είδε μπροστά της τον νεαρό (32χρονο) που πριν από λίγες ώρες την είχε ληστέψει!

Ο δράστης, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να υπογράψει την καθιερωμένη έκθεση εμφανίσεως (καθώς είναι «έξω» με αναστολή και πρέπει να δίνει το παρών ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο κοντινότερο Α/Τ), ωστόσο αυτή τη φορά η τύχη δεν του έκανε το χατίρι, καθώς η 63χρονη τον αναγνώρισε με συνέπεια να συλληφθεί.

Το πρωί της Δευτέρας 4/7, ο 32χρονος Ρομά θα οδηγηθεί στο 3ο Ανακριτικό Τμήμα, όπου παραπέμφθηκε από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών…

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα