Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 00:07

Από την Ελευσίνα ο παιδόφιλος που έριχνε χάπια σε ροφήματα ανηλίκων (video)

Πρόκειται για 52χρονο ναυτικό από την Ελευσίνα, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από την αποκάλυψη της πιο πρόσφατης περίπτωσης σε βάρος 11χρονης. Πριν 8 χρόνια όμως το είχε ξαναπράξει!

Αντιμέτωπα με έναν πραγματικό εφιάλτη έρχονταν ανήλικα κοριτσάκια που έπεσαν θύματα ασελγών πράξεων κατά συρροή από έναν άνθρωπο που του είχαν εμπιστοσύνη.

Αυτή την εμπιστοσύνη εκμεταλλεύτηκε ο 52χρονος παιδόφιλος ναυτικός που συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας ανηλίκων στην Ελευσίνα για σωρεία ασελγών πράξεων σε βάρος μίας 11χρονης.

Το ανήλικο κοριτσάκι που προέρχεται από το στενό περιβάλλον του δράστη, έμενε αρκετές φορές μόνο του με τον ανώμαλο άντρα, ο οποίος τις έριχνε υπνωτικά χάπια στα ροφήματά της και στη συνέχεια έβγαζε πάνω του τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Η μητέρα του παιδιού όταν είδε πως το παιδί της ήταν ζαλισμένο και σε κακή κατάσταση προσπάθησε να μάθει τι συνέβαινε και όταν κατάλαβε, υπέστη σοκ. Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές και από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε πως ο δράστης είχε πράξει ακριβώς το ίδιο πράγμα σε βάρος μίας άλλης ανήλικης τότε και πάλι από το στενό περιβάλλον του, πριν 8 χρόνια.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε κατ' οίκον έρευνες στο σπίτι του δράστη, όπου ανακάλυψαν πλήθος παιδικού πορνογραφικού υλικού και στην συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψή του.

Από τις Αρχές εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο παιδόφιλος να είχε πράξει ανάλογα αρρωστημένες πράξεις και σε βάρος άλλων παιδιών και ο φόβος αυτός ενισχύεται από την διάρκεια των ετών μεταξύ της μίας και της άλλης υπόθεσης που αποκαλύφθηκαν.

Γι αυτό τον λόγο αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του δράστη, ώστε να αναγνωριστεί από τυχόν άλλα θύματά του. Ο 52χρονος οδηγήθηκε σε Εισαγγελέα και Ανακριτή με τις κατηγορίες του βιασμού, της ασέλγειας κατ' εξακολούθηση, της αποπλάνησης ανηλίκων και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Με σύμφωνη γνώμη και των δύο, προφυλακίστηκε.

Πηγή: news247.gr

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα