Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 18:26

Άνω Λιόσια - Το Τik Tok «πρόδωσε» τον πιστολέρο με τον «θρόνο του Εσκομπάρ»

Σε βίντεο που είχε ανεβάσει την Πρωτοχρονιά στην πλατφόρμα, ο συλληφθείς έκανε επίδειξη πυροβολώντας ασκόπως προς άγνωστη κατεύθυνση, εντός κατοικημένης περιοχής.

Το δημοφιλέστατο Tik-Tok, η πλατφόρμα που έχει γίνει ανάρπαστη στον «θαυμαστό» κόσμο των social media, αποκαλούμενη και ως Instagram της generation Z, στην υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.;

Η απάντηση είναι «και όμως ναι», όπως τουλάχιστον προκύπτει από τη δικογραφία που σχηματίστηκε από τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικης για τους πιστολέρο των Ανω Λιοσίων. Πρόκειται για τους συλληφθέντες για άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή –κυρίως την περίοδο των εορτών– οι οποίοι εμπλέκονται επίσης και σε άλλες παραβατικές ενέργειες.

Στη δικογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr, αναφέρονται τα εξής: «Η Υπηρεσία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε δέκτης πληθώρας καταγγελιών για άσκοπους πυροβολισμούς καθώς και φθορές που έχουν προκληθεί ένεκα των άσκοπων αυτών πυροβολισμών, πράξεις που έλαβαν χώρα κυρίως κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην ευρύτερη περιοχή του Ζεφυριού, Μενιδίου και των Άνω Λιοσίων», επισημαίνεται στη δικογραφία της υπόθεσης».

Κατόπιν των ανωτέρω έπειτα από πληροφορίες από ενδελεχή έλεγχο που διενήργησε η υπηρεσία μας και από αξιοποίηση βιντεοληπτικων υλικών μέσω που αναρτήθηκαν κατά την ανωτέρω χρονική περίοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαπιστώθηκε να έχει αναρτηθεί την Πρωτοχρονια στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok στο οποίο φαίνεται ο ανωτέρω να κάνει χρήση πιστολιού και βάλει ασκόπως προς άγνωστη κατεύθυνση εντός κατοικημένης περιοχής επι της οδού… στα Άνω Λιόσια Αττικης».

Οπως ανακοίνωσε προ ημερών η ΕΛ.ΑΣ. (κάτω οι φωτογραφίες των πειστηρίων), σε οργανωμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνελήφθησαν:

--στο Ζεφύρι, δύο ημεδαποί, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά. Ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε υποθέσεις άσκοπων πυροβολισμών. Κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, 745 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και 56 γραμμ. κοκαΐνης

--στις Αχαρνές, τρεις ημεδαποί, εκ των οποίων δύο ανήλικοι. Ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε 14 περιπτώσεις ληστειών – κλοπών σε βάρος πεζών στην ευρύτερη περιοχή.

 

Πηγή: Protagon.gr

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα