Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 20:53

3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων - Φωτιές στις αίθουσες και ξυλοδαρμός καθαρίστριας!

Τραγικές καταστάσεις έλαβαν χώρα την εβδομάδα που πέρασε στο 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, με γονείς και μαθητές να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εντός του σχολείου εδώ και λίγες ημέρες επικρατεί ένα «μπάχαλο», καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ οι τάξεις στις οποίες γίνεται το μάθημα έχουν υποστεί φθορές που προέρχονται μεταξύ άλλων από… φωτιά!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από το σχολείο, κάποιοι (που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν προέρχονται από το χώρο του σχολείου ή όχι) συστηματικά ανάβουν φωτιές μέσα στις αίθουσες καταστρέφοντας θρανία, καρέκλες, κάδους απορριμμάτων κτλ, και -το κυριότερο- βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των μαθητών, οι οποίοι εκτός των άλλων χάνουν πολύτιμες ώρες μαθημάτων.

Σαν να μην έφθανε αυτό, την περασμένη Τρίτη, άγνωστοι -σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες επρόκειτο για νεαρούς Ρομά- επιτέθηκαν στην καθαρίστρια του σχολείου, την οποία λήστεψαν, αφού νωρίτερα την είχαν χτυπήσει πολύ άσχημα!

Όλα αυτά όπως είναι λογικό δημιούργησαν μεγάλη ένταση τόσο στους γονείς, όσο και στους μαθητές, πολλοί εκ των οποίων αρνήθηκαν μετά από όλα αυτά να εισέλθουν στις τάξεις για μάθημα, την ώρα που από την πλευρά του σχολείου δεν υπήρξε κάποια σχετική οδηγία για το πως θα αντιμετωπιστούν τα εν λόγω προβλήματα ή κάποια δέσμευση ότι θα τελειώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής είναι ενήμερη και μένει να δούμε αν η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί από την ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

helen

Haroon