Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 14:53

Ασπρόπυργος - Ιδιοκτήτης εταιρείας «πηδάει» στο καπό Ι.Χ. για να αποτρέψει κλοπή (video)

Απίστευτες σκηνές στον Ασπρόπυργο προκάλεσαν δύο ληστές, που θέλησαν να αρπάξουν τις μπαταρίες ενός φορτηγού το οποίο έβαλαν στόχο.

Αρχικά οι δύο δράστες με το ασημί αυτοκίνητο, προσποιήθηκαν ότι το ΙΧ τους υπέστη βλάβη και ότι το έσπρωχναν με τα χέρια, ακριβώς δίπλα στο φορτηγό. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δύο, πηγαίνει στο φορτηγό και… κλέβει τις δύο μπαταρίες!

Για κακή τους τύχη βέβαια, ο ιδιοκτήτης του φορτηγού παρακολουθούσε τη σκηνή από κάμερες ασφαλείας! Ο άνθρωπος άρχισε να τρέχει για να προλάβει τους κλέφτες και εκείνοι μόλις τον είδαν, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Μάλιστα, για πολλά μέτρα, από το καπό του αυτοκινήτου κρατιόταν ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που προσπαθούσε να τους σταματήσει. Τελικά, ο οδηγός με έναν επικίνδυνο ελιγμό, κατάφερε να τον πετάξει από το καπό και να απομακρυνθεί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον συνοδηγό του αυτοκινήτου. Πρόκειται για έναν 42χρονο, σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές. Επίσης, ταυτοποιήθηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος όμως, για την ώρα, παραμένει ασύλληπτος.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα