Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 11:54

Μπαράζ ληστειών μέρα μεσημέρι σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι - Σχέδιο Αστυνόμευσης… αναζητείται

Δύο ληστείες μέρα μεσημέρι, μια στα Άνω Λιόσια και μια στο Ζεφύρι, προχθές. Και στις δύο περιπτώσεις Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκες στις οδούς Καλύμνου και Αγίου Φανουρίου αντίστοιχα όπου τους αφαίρεσαν χρήματα, κινητά και προσωπικά αντικείμενα.

Βάσει του ότι και οι διαρρήξεις κατοικιών και μάλιστα καθ΄όλο το 24ώρο έχουν αυξηθεί (ακόμα και αν αυτές πλέον δεν καταγγέλλονται αφού οι κάτοικοι της περιοχής μας θεωρούν δώρο άδωρο να τρέχουν "τσάμπα" στην αστυνομία) αλλά και την παρουσία της αστυνομίας που έχει μειωθεί τον τελευταίο μήνα αισθητά (διαβάστε ΕΔΩ), αποδεικνύεται περίτρανα πλέον ότι το πολλά υποσχόμενο σχέδιο αστυνόμευσης έχει τοποθετηθεί στον κάλαθο των αχρήστων, με τις κυβερνητικές ευθύνες να είναι πολλές.

Ένα σχέδιο που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός υποτίθεται εγκαινίασε μόλις μερικούς μήνες πριν από το κτίριο που ο εμείς οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής πληρώσαμε και πληρώνουμε καθημερινά (αφού οι υπηρεσίες πολεοδομίας που στεγαζόταν εκεί έχουν μεταφερθεί σε κτίριο ιδιώτη στην οδό Αχαρνών για το οποίο πληρώνουμε κάθε μήνα ΑΔΡΑ) και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που κόστισαν τα 8 οχήματα Ναβάρα, τα οποία.. αναζητούμε εναγωνίως στην περιοχή μας…

helen

Haroon

Τελευταία Νέα