Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 15:20

Θύμα κλοπής έπεσε ο δημοτικός σύμβουλος Φυλής Γιώργος Κρητικός

Αντιμέτωπος με ένα περιστατικό κλοπής, με θύμα τον ίδιο και την οικογένειά του, ήλθε ο δημοτικός σύμβουλος και Αναπληρωτής Δήμαρχος του δήμου Φυλής Γιώργος Κρητικός, ο οποίος με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιέγραψε το συμβάν, το οποίο όπως τόνισε δεν ήταν το πρώτο μέσα σε λίγες ημέρες στην επιχείρησή του.

Διαβάστε:

«Άλλη μια μέρα που στις 6,30 το πρωί, μέσα σε διάστημα 15 ημερών, είδα το μαγαζί των παιδιών μου λεηλατημένο τα μηχανήματα και τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να ξεκινήσουν για δουλειά, διότι είχαν κλαπεί όλες οι μπαταρίες, και είχαν καταστραφεί όλα τα καλώδια τροφοδοσίας.

Όλα τα εργαλεία τα όποια είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του όλου συγκροτήματος, είχαν εξαφανισθεί, και επί της ουσίας, η ζημία της επιχείρησης εν μία νυκτί έφθασε τα 10.000,00 €. Πραγματικά νιώθω ντροπή διότι αυτή που διαχειρίζονται την τύχη όλων μας, σε αυτήν την Χώρα, δεν είναι ικανοί να κάνουν τίποτα εποικοδομητικό και τίποτα προς την σωστή κατεύθυνση.

Νιώθω ντροπή διότι η δικαιοσύνη δεν βλέπει όλους τους πολίτες να είναι ίδιοι απέναντι στον Νόμο και κατά την εφαρμογή του όταν και αφού γίνει αυτό, υπάρχουν εκπτώσεις που δεν συνάδουν με τον ρόλο της. Επί της ουσίας τίποτα δεν προστατεύεται, κανένας Νόμος δεν εφαρμόζεται σωστά και στην χώρα που γεννήθηκε η δικαιοσύνη και οι Νόμοι, σήμερα υπάρχει πλήρης ανομία και ατιμωρησία. Φυσικά όταν δουλεύοντας προσπαθείς μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία να ζήσεις αξιοπρεπώς, όλες αυτές οι ζημιές είναι μαχαίρια στην καρδία.

Τελειώνοντας θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι εάν συλληφθούν οι ένοχοι, παρά το ότι δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος, θα κάνω ότι είναι δυνατόν και εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτει το Ελληνικό Κράτος, για την περίπτωση, θα προσπαθήσω να τιμωρηθούν οι ένοχοι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ».

 

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα