Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 10:09

Λεωφόρος Φυλής – Καταγγελία για μοτοσυκλετιστή που χτύπησε και εγκατέλειψε γυναίκα (video+photos)

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στη λεωφόρο Φυλής, στην περιοχή που βρίσκεται στα σύνορα Άνω Λιοσίων – Καματερού, όταν οδηγός μοτοσυκλέτας παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα και όχι μόνο δεν έμεινε στον τόπο του ατυχήματος για να βοηθήσει, αλλά διέφυγε λέγοντας ψέματα ότι πάει να πάρει τα χαρτιά του!

Διαβάστε την καταγγελία που έκανε στο cityface.gr ο γιος της άτυχης γυναίκας:

«Στις 22/5 μια μηχανή μεγάλου κυβισμού (μάλλον CBR) χρώματος μπλε ηλεκτρίκ, χτύπησε την μητέρα μου στη λεωφόρο Φυλής, λίγο πιο κάτω από το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στο Καματερό.

Ο οδηγός σταμάτησε 50 μέτρα πιο κάτω και μόλις είδε ότι η μητέρα μου έχει χτυπήσει πολύ στο πόδι της εξαφανίστηκε λέγοντάς ότι πάει να φέρει τα χαρτιά του… Το ατύχημα έγινε 7:35 το πρωί της Τρίτης έξω από το coffee island στην Φυλής… Δυστυχώς το "coffee island" δεν έχει κάμερες που καταγράφουν έξω άλλα η μηχανή σταμάτησε έξω από το «My Μarket» στα Άνω Λιόσια, όπου έχουμε ένα βίντεο και κάποιες μαρτυρίες από εκεί, αφού κάποιο άνθρωποι τον είδαν και του μίλησαν σε αυτό το σημείο.

Υπάρχουν κάποια βίντεο και φωτογραφίες άλλα δεν φαίνεται η πινακίδα της μηχανής η το πρόσωπο του καθαρά... Η ηλικία του λογικά είναι μεταξύ 35 με 40 χρόνων, με μούσια και όχι πολύ μακριά μαλλιά, ψηλός με ένα τατουάζ στο δεξί χέρι που σταματούσε περίπου μέχρι το μπράτσο.

Η μητέρα μου νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σπασμένο αστράγαλο. Η Αστυνομία έχει καταγράψει το περιστατικό μέσο τηλέφωνου και όχι από κοντά… Η τροχαία είναι ενήμερη άλλα δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται γιατί δεν έχουμε την πινακίδα της μηχανής».

Παρακαλείται όποιος μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τις αρχές.

 

 

Fylh

Haroon

Hellen