Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 09:50

Άνω Λιόσια - Θρασύτατη ληστεία εις βάρος ηλικιωμένου στο κέντρο της πόλης

Αποτέλεσμα εικόνας για ληστεια ηλικιωμενος

Ακόμη ένα περιστατικό βίας προστέθηκε χθες στη…. μακρά λίστα των γεγονότων που επιβεβαιώνουν τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής.

Τα απόγευμα της Πέμπτης λοιπόν, κοντά στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως & Στρατηγού Λιόση στις 3 η ώρα το μεσημέρι, 81χρονος ηλικιωμένος δέχθηκε επίθεση από τρεις άγνωστους τη στιγμή που εξερχόταν από την οικία του. Οι δράστες τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν πορτοφόλι που περιείχε μέσα τα χρήματα της σύνταξής του, ένα ποσό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κοντά στα 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δύο γυναίκες Ρομά και ένας άνδρας οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, προσέγγισαν τον 81χρονο με την πρόφαση να του πουλήσουν γλάστρες, τις οποίες είχαν στο όχημά τους.

Οι δύο γυναίκες προθυμοποιήθηκαν να μεταφέρουν τις γλάστρες απευθείας στο σπίτι του ηλικιωμένου, ο οποίος άνοιξε την πόρτα του οικήματος, λίγο πριν δεχθεί επίθεση και από τις δύο: αφού τον έσπρωξαν, αρπάζοντάς του το πορτοφόλι, τον χτύπησαν στο πρόσωπο, πριν χαθούν με το όχημα του συνεργάτη τους.

Στο σημείο σε λιγότερο από δύο λεπτά κατέφθασε ομάδα της ΔΙΑΣ και περιπολικό αλλά οι Ρομά είχαν ήδη γίνει… καπνός.

Hellen

Haroon