Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 17:16

Απίστευτο περιστατικό στο Ζεφύρι – 3χρονο παιδί έχασε το μάτι του από πυροβολισμούς!

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει οικογένεια στο Ζεφύρι, όπου αγοράκι - μόλις τριών ετών- έχασε το μάτι του από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην περιοχή, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο τρίχρονος Ταξιάρχης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων». Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, αλλά δυστυχώς έχασε το 90% της όρασης του στο ένα μάτι. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή του και στο άλλο μάτι από μόλυνση.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου. Ο μικρός ταξιάρχης έπαιζε με τον πατέρα του στην αυλή του σπιτιού όταν άγνωστοι πέρασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την περιοχή.

Ο πατέρας του παιδιού βγήκε να τους κάνει παρατήρηση και εκείνη τον απείλησαν πως θα επιστρέψουν και… θα δει τι θα πάθει.

Όπως είπε ο πατέρας του αγοριού στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epslilon: «Μας είπαν οι γιατροί ότι πλέον δεν μπορεί να δει από το ένα μάτι και φοβούνται για κάποια μόλυνση. Έπαιζα με τα μπάλα με τα δύο παιδιά μου. Και άκουσα ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Βγήκα και του έκανα σήμα να πάει πιο σιγά. Με έβριζε, μου είπε "θα δεις τι θα παθεις σε μία ώρα…". Πέρασε η ώρα. Είχα ξεχάσει το περιστατικό.

Ξαφνικά ακούμε φωνές. Βλέπω από το παράθυρο τέσσερα άτομα να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και να πυροβολούν μέσα στο σπίτι μου…».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

 

helen

Haroon