Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 13:03

Άνω Λιόσια – Τρόμος από τον εφιάλτη με τις «αδέσποτες» σφαίρες

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων από τις αδέσποτες σφαίρες που καθημερινά προσγειώνονται σε δρόμους, μπαλκόνια και αυτοκίνητα.

Λίγες ημέρες μετά τον πανικό που προκλήθηκε από τους πυροβολισμούς έξω από το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων (διαβάστε ΕΔΩ), φαίνεται πως οι «γνωστοί άγνωστοι» δεν ησυχάζουν και ο συνεχής κίνδυνος πάνω από τα κεφάλια μας παραμένει, με τις μνήμες από τον εφιάλτη με τον μικρό Μάριο από το Μενίδι να είναι ακόμα νωπές.

Με φωτογραφίες που απέστειλε στο cityface.gr, κάτοικος του κέντρου των Άνω Λιοσίων, δείχνει την τρύπα από σφαίρα που ανακάλυψε το πρωί στον ουρανό του αυτοκινήτου του, η οποία από θαύμα προκάλεσε, όπως φαίνεται παρακάτω, μόνο υλικές ζημιές.

Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε κεντρικό δρόμο μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων, σε ένα σημείο από το οποίο περνούν καθημερινά μικρά παιδιά και πεζοί.

Οι διοίκηση του δήμου Φυλής είναι ενήμερη για τα γεγονότα και ελπίζουμε πως η συνεργασία με την αστυνομία θα αποδώσει σύντομα καρπούς και δεν θα έχουμε στο μέλλον κάποιο τραγικό περιστατικό, ανάλογο με αυτό που συνέβη πριν από λίγους μήνες στο Μενίδι…

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα