Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 13:25

Σκηνές πανικού στο Μενίδι μετά από ένοπλη ληστεία στο "My Market"

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν πελάτες και υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ «MyMarket» που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αθηνών και Δέδε (στην αρχή της λεωφόρου Δημοκρατίας) στο Μενίδι.

Το πρωί της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, περίπου στις 11 το πρωί, δύο ένοπλοι ληστές (οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ωστόσο οι μαρτυρίες αναφέρουν πως επρόκειτο για άτομα νεαρής ηλικίας και πιθανώς τοξικομανείς) εισήλθαν στο χώρο του καταστήματος με σκοπό να αρπάξουν μετρητά από τις ταμειακές μηχανές.

Γρήγορα ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους των ταμείων με την απειλή όπλων, ενώ ακολούθησαν στιγμές πανικού: οι πελάτες που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει πάσχιζαν να κρυφτούν για να γλιτώσουν (μαρτυρίες αναφέρουν ότι κάποιοι μπήκαν ακόμα και στα ψυγεία), ενώ κάποιοι άλλοι -έχοντας προλάβει να περάσουν στην πίσω πλευρά του καταστήματος- μέσω των κινητών τους τηλεφώνων ειδοποιούσαν την αστυνομία.

Μάλιστα, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο των ληστών στο χώρο, μια γυναίκα που βλέποντας τα όπλα αντιλήφθηκε λίγο πριν μπει στο σούπερ μάρκετ ότι βρισκόταν ληστεία εν εξελίξει, αναγκάστηκε να εισέλθει στο χώρο, καθώς ο ένας εκ των ληστών κυριολεκτικά την τράβηξε μέσα με τη βία!

Μετά από λίγα λεπτά, οι δράστες αφού πήραν μετρητά από τα ταμεία έφυγαν από τον χώρο πεζοί, πριν ακόμα στο σημείο φθάσουν οι δυνάμεις της αστυνομίας…

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα