Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 14:35

Νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι - Πέρασε "ξυστά" από οδηγούς λεωφορείων

Δίχως τέλος φαίνεται ότι είναι ο τρόμος με τις αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον άδικο θάνατο του μικρού μαθητή δημοτικού στην περιοχή αντίστοιχα περιστατικά συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα (διαβάστε ΕΔΩ). Αυτήν τη φορά, τη φρίκη έζησαν οδηγοί του ΟΑΣΑ, οι οποίοι είδαν μια αδέσποτη σφαίρα να περνά ξυστά από δίπλα τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:45 χθες το απόγευμα, όταν οι οδηγοί ετοιμάζονταν για τα δρομολόγια σε Μενίδι και Ζεφύρι.

Τότε, όταν άκουσα τον θόρυβο από τη σφαίρα και εντόπισαν στο έδαφος τη βολίδα, αποφάσισαν να ενημερώσουν τις Αρχές. Αμέσως, έσπευσε η αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τη βολίδα και την περισυνέλεξαν προκειμένου να εξεταστεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

«Στο σημείο έχουμε πολλά περιστατικά, όχι μόνο με σφαίρες αλλά και με πέτρες, αντικείμενα και άλλα» τόνισε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φ. Νικολακόπουλος. «Ο οδηγός έτρεμε γιατί πέρασε ξυστά δίπλα του. Ξαφνιάστηκε… δεν ήταν η πρώτη φορά» δήλωσε ένα οδηγός που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Ο ίδιος λέει ότι οι οδηγοί που καλούνται να πραγματοποιήσουν δρομολόγια σε Μενίδι και Ζεφύρι, ζητούν να αλλάξουν διαδρομή ή αστειευόμενοι ζητούν κράνος… Ο αντιδήμαρχος Αχαρνών, κ. Τοπαλίδης σημείωσε ότι είναι καθημερινά τα φαινόμενα.

«Δεν ξέρουμε πλέον τι να κάνουμε. Περιμένουμε να έχουμε κι άλλο θύμα; Παντού βρίσκουμε σφαίρες. Δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τοπαλίδης.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

helen

Haroon