Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 09:40

Νύχτα τρόμου στο Μενίδι: Εκατοντάδες ριπές όπλων από τους καταυλισμούς – Επίδειξη δύναμης των Ρομά

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που δέχτηκε η Άμεση Δράση κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, από αγανακτισμένους πολίτες της περιοχής του Μενιδίου, που δεν μπορούσαν να ησυχάσουν λόγω των συνεχόμενων ήχων από ριπές όπλων.

Κάτοικοι που βρίσκονται στην περιοχή της Αυλίζας, κάνουν λόγο για πογκρόμ ριπών από την οδό Μόρνου, Μπόσδα, αλλά και άλλων περιοχών του Μενιδίου όπου βρίσκονται Ρομά. Σε άλλες αναφορές, κάτοικοι κάνουν λόγο για οδοφράγματα και φωτιές, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ηχορύπανση από ηχητικά συστήματα. Μάλιστα, κάτοικοι περιοχών ακόμα και των Θρακομακεδόνων, κάνουν λόγο ότι ακούν έντονη μουσική από την περιοχή του Μενιδίου.

Σε άλλες περιπτώσεις, σε όλη τη Δυτική Αττική, δεκάδες κάτοικοι κάνουν λόγο για έντονη μουσική από μεμονωμένους Ρομά που βρίσκονται διασκορπισμένοι στα Δυτικά προάστια αλλά και τον Πειραιά.

Είναι ξεκάθαρο, ότι οι Ρομά κάνουν επίδειξη δύναμης, δείχνοντας ότι έχουν μεγάλο αριθμό από σφαίρες που χρησιμοποιούν αδιακρίτως, δείχνοντας στους κατοίκους του Μενιδίου ποιος έχει τη δύναμη στα Δυτικά προάστια.

πηγή: policenews.eu

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα