Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 12:11

Συνελήφθη στα Άνω Λιόσια η συμμορία που "ρήμαζε" σπίτια στα Μεσόγεια

Συμμορία που λήστευε και έκλεβε σπίτια  στα Μεσόγεια, εξαρθρώθηκε, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Λιοσίων και της ΟΠΚΕ.

Συνελήφθησαν, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, δύο άντρες, ηλικίας 24 και 30 ετών, ενώ αναζητείται ένας 28χρονος συνεργός τους.

Οι δράστες, τις πρωινές κυρίως ώρες, εντόπιζαν οικίες σε διάφορες περιοχές των Μεσογείων και με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, παραβίαζαν τις πόρτες και τα παράθυρά τους, ενώ στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα τιμαλφή. Στις περιπτώσεις που οι ένοικοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους, τους ακινητοποιούσαν, με την απειλή ή και με τη χρήση σωματικής βίας.

Οι ληστές χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα, στα οποία τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, που αφαιρούσαν από σταθμευμένα αυτοκίνητα κοντά στους σταθμούς προαστιακού «Αχαρνές» και «Άνω Λιόσια».

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η συμμορία έχει διαπράξει τρεις ληστείες και δεκατρείς κλοπές στην Αρτέμιδα, στα Σπάτα και στη Ραφήνα. Σημειώνεται, ότι οι δράστες είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και τους είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

helen

Haroon

Τελευταία Νέα