ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αποκάλυψη για τους μοιραίους πυροβολισμούς που κόστισαν τη ζωή του 11χρονου Μάριου-Δημήτρη Σουλούκου στο Ζεφύρι, τον Ιούνιο του 2017.
Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε δίπλα σε νηπιαγωγείο και παραδώθηκε στην ασφάλεια της περιοχής, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.
Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστηκε μέσα σε βρεφονηπιακό σταθμό, στα Άνω Λιόσια, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
Οι πολλές φωτιές που ξέσπασαν την τελευταία εβδομάδα εντός της επικράτειας του Δήμου Φυλής, έχουν κάνει τόσο τη δημοτική αρχή όσο και την αστυνομία να εξετάζουν διάφορα σενάρια σχετικά με τα «περίεργα» όπως άπαντες τα χαρακτηρίζουν περιστατικά.
Οργανωμένη επιχείρηση για την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών, πραγματοποίησε η ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ. Α Ζεφυρίου.
Σκηνές φαρ ουέστ με καταιγισμό πυροβολισμών εξελίχθηκαν περίπου στις 9 σήμερα το βράδυ στο Ζεφύρι.
«Τρελή» καταδίωξη στο κέντρο των Άνω Λιοσίων έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που βρίσκονταν πέριξ της κεντρικής πλατείας των Άνω Λιοσίων.
Επταμελής συμμορία Ρομά, που από τα τέλη του 2019 προχωρούσε σε διαρρήξεις κατοικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με «λεία» ύψους περίπου 500.000 ευρώ, εξαρθρώνεται από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής (Δείτε ΕΔΩ).
Συμμορία που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις σε σπίτια εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Απίστευτο, αλλά συνέβη και αυτό! Αστυνομικοί στη Δυτική Αττική έκπληκτοι μετά από κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου τη νύχτα της 11ης Ιουλίου αντίκρισαν ότι ο οδηγός του είναι ένας 12χρονος Ρομά και συνοδηγός ένας 11χρονος!

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα