Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σεπτέμβριος 2017

Από το πρωί του Σαββάτου διεξάγεται, ομαλά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, το 1ο 3on3 StreetBasketball του Δήμου Φυλής στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, έχω την τιμή να σας καλέσω σε συγκέντρωση μας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/10/2017 στις 11 π.μ. στο ΚΑΠΗ των Άνω Λιοσίων Λεωφόρος Φυλής 169 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙA, κάτω από τον Ερυθρό Σταυρό, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με το μέλλον της παράταξης μας σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να διεκδικήσει την αρχηγία του υπό ίδρυση κεντροαριστερού σχηματισμού.

Σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) το πρωί, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, άνδρες του Α/Τ Ζεφυρίου με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε Κατοικίες Ρομά στην οδό Μακεδονίας στο Ζεφύρι, πλησίον του πρώην δημοτικού γηπέδου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Streetball 3x3 του Δήμου Φυλής που θα διεξαχθεί στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, το διήμερο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα