Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 09:55

Αρνητική η απάντηση για την ανέγερση κτιρίου στο 3ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων

Δελτίο τύπου

Σύλλογος γονέων 3ου ΓΕΛ Α. Λιοσίων 18/4/2019

Την Τετάρτη17 Απρίλη 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του συλλόγου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο,πρόεδρο της Β ΕΣΕ ,Ανω Λιοσίων. Στην συνάντηση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου Διδασκόντων και μαθητές.

Ζητήθηκαν από το ΔΣ απαντήσεις στα αιτήματα που είχαν γίνει γνωστά στις αρμόδιες υπηρεσίες με προσκόμιση υπομνήματος από το σύλλογο γονέων.

Στο καίριο αίτημά μας για την ανέγερση καινούριου κτιρίου για την στέγαση του 3ου ΓΕΛ η απάντηση ήταν αρνητική. Η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Υπενθυμίζουμε ότι το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου εκκρεμεί εδώ και τουλάχιστον μια δεκαπενταετία. Το κτίριο χρονολογείται από το 1974 ,είναι μισθωμένο και έχει κτιστεί και λειτουργήσει αρχικά ως βιοτεχνία

Καταγγέλλουμε όλες τις δημοτικές αρχές που μέχρι τώρα καμία από αυτές δεν έκανε τίποτα για να λυθεί το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα

Ως σύλλογος είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας έως ότου επιτευχθεί ο στόχος όλης της σχολικής κοινότητας του 3ου ΓΕΛ που είναι:ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ

ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Προς αυτή την κατεύθυνση ζητάμε να συμπράξουν μαζί μας ενεργά :Η Ένωση Γονέων Α. Λιοσίων η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής,όλοι οι γονείς και οι καθηγητές της πόλης μας.

Σχετικά με τα επιμέρους οξυμένα προβλήματα του υπάρχοντος κτιρίου που αφορούν τον αντισεισμικό έλεγχο και τις απαραίτητες επισκευές(που έπρεπε να έχουν γίνει ήδη και χωρίς να χρειάζεται η παρέμβασή μας) ο αντιδήμαρχος απάντησε θετικά και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Θα είμαστε σε αναμονή για την ολοκλήρωση των επισκευών μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς όπως είναι και η δέσμευση των αρμοδίων.

Σαν ΔΣ θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσες ενέργειες χρειαστούν έως ότου καταφέρουμε τον στόχο μας..

ΝΕΟ και ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΓΕΛ Α.ΛΙΟΣΙΩΝ

ΤΟ ΔΣ

helen

Haroon