Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 14:07

Την ανέγερση της Στέγης του Βορειοηπειρώτη ανακοίνωσε ο Χρήστος Παππούς (video)

Tην ανέγερση της Στέγης των Βορειοηπειρωτών ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του συλλόγου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του πως το 2018 θα είναι έτος αφιερωμένο στο τρίπτυχο Άνθρωπος, Αθλητισμός και Πολιτισμός.

Ο Χρήστος Παππούς παρέστη το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στον 4ο ετήσιο χορό των βορειοηπειρωτών, που διεξήχθη στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Νικολάου και ανακοίνωσε καταχειροκροτούμενος την απόφασή για την στέγαση του πολιτιστικού συλλόγου.

«Όπως προχωρούμε τη Στέγη του Ηπειρώτη, τη Στέγη της Γρίζας και τη Στέγη του Αιγέα έτσι μπορείτε να ανακοινώσετε πρόεδρε στο Διοικητικό σας Συμβούλιο, πως στο νέο προϋπολογισμό του Δήμου, θα μπει και η Στέγη του Βορειοηπειρώτη η οποία θα γίνει στα Άνω Λιόσια» δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, προκαλώντας τον ενθουσιασμό όλων.

Ο Δήμαρχος Φυλής στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα φοιτητικά του χρόνια, υπογραμμίζοντας όλα όσα τον συνδέουν με τους Έλληνες της Β. Ηπείρου, συνεχάρη το προεδρείο για το έργο του συλλόγου και ευχήθηκε υγεία, χαμόγελο και καλή διασκέδαση στον κόσμο με τον οποίο ήδη είχε συνομιλήσει προσωπικά νωρίτερα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Βασιλείου στον χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε τον κόσμο και έκανε ένα σύντομο απολογισμό για τη δράση του συλλόγου, εξέφρασε την ικανοποίησή του που «καταφέραμε και φτάσαμε με πολύ αγώνα να διοργανώσουμε τον 4ο ετήσιο χορό μας.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για τη στήριξη του στο σύλλογο, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Η Πάρνηθα» Γιώργο Μαυροειδή για την συνδιοργάνωση της αποψινής εκδήλωσης, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο για την καλή συνεργασία και όλους εσάς για τη στήριξή σας» είπε ο κ. Βασιλείου και έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του χορευτικού και το χοροδιδάσκαλο.

«Είμαστε στον 4ο χορό μας και είμαστε πλέον ένας δυνατός σύλλογος. Τον Νοέμβριο έχουμε εκλογές και θέλω όλοι να είστε εδώ για να πάμε το σύλλογο ακόμα ψηλότερα» κατέληξε το χαιρετισμό του ο κ. Βασιλείου.

Η βραδιά άνοιξε με το χορευτικό του συλλόγου και έκλεισε επίσης με πολύ χορό αφού η παραδοσιακή ορχήστρα του Θοδωρή Γεωργόπουλου ξεσήκωσε τον κόσμο και έκανε τη βραδιά αξέχαστη.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα