Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 14:46

Απόλυτα επιτυχημένο το 3ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ του Συλλόγου Νέων Φυλής

Μια ιδιαίτερα όμορφη και ξεχωριστή νότα έδωσε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων το 3ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Φυλής.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αγοράς, αλλά και αρκετός κόσμος από τον Δήμο Φυλής -και όχι μόνο-, που απόλαυσαν την έκθεση των Χειροποίητων Προϊόντων, αλλά και τα διάφορα event.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, βραβεύτηκε ο Χρυσός Ολυμπιονίκη Πάλης στη φετινή Ολυμπιάδα Κωφών της Σαμψούντας Αλέξανδρος Παπαδάτος, ο Πρωταθλητής Μιχάλης Ιωσηφίδης που φέτος κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στη Φινλανδία και φυσικά ο πρωτεργάτης όλων αυτών των επιτυχιών της πάλης-προπονητής, Νίκος Αποστόλου. Τέλος, διοργνώθηκαν ανοιχτά παιχνίδια-αθλοπαιδεία για τους μικρούς φίλους.

Διαβάστε τι ανέφερε σχετικά η πρόεδρος του συλλόγου Φυλής Φωτεινή Κόκκινου:

"Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που μια ιδέα έγινε πράξη, που αγκαλιάστηκε από πολλούς ανθρώπους και 3 χρόνια τώρα αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Φυλής.

Το 3ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Χειροποίητων Προϊόντων πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στις 8/10 στη πλατεία Δημαρχείου στα Άνω Λιόσια με μεγάλη επιτυχία, για μια ακόμη φορά.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εκθέτες, τους εθελοντές μας που χωρίς τη βοήθεια τους το Φεστιβάλ θα παρέμενε ιδέα, την Λία, τη Λένα, την Ελένη, την Άννα, την προϊσταμένη του Ερυθρού Σταυρού, κ.Αριστέα Πλακίδα και όλους εσάς που βρεθήκατε κοντά μας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε!

Ραντεβού τον Δεκέμβριο"!

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Δήμου Φυλής και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής ''η Πάρνηθα''.

Φωτογραφία της Φωτεινή Κόκκινου.

Φωτογραφία της Φωτεινή Κόκκινου.

Φωτογραφία της Φωτεινή Κόκκινου.

Φωτογραφία της Φωτεινή Κόκκινου.

Φωτογραφία της Φωτεινή Κόκκινου.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα