Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 14:23

Έκοψε την πίτα του ο σύλλογος Νέων Φυλής

Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος ΝΕΩΝ  Φυλής.

Μεταξύ μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η φετινή κοπή πίτας του συλλόγου μας τη Κυριακή 26/2.

Οι ευχές πολλές όπως και οι δράσεις μας για τη χρονιά που πέρασε. Μεταξύ άλλων, τη πίτα μας τίμησαν με τη παρουσία τους:

Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος ΝΕΩΝ  Φυλής.

Η κ.Σοφία Γιώτα, γραμματέας του Συλλόγου Θεσσαλών Φυλής, ο κ.Αριστείδης Κατσινέλλης, χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου μας, η κ.Έλενα Σερεπίσου, πρόεδρος του Φιλανθρωπικού σωματείου ''ΑΓΑΠΩ'', η κ.Ελένη Κουράκου, αντιπρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου ''ΑΓΑΠΩ'', η κ.Μαρία Πλαβούκου, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ''ΦΕΡΕΝΙΚΗ'' και του Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τεχνών Δήμου Φυλής, ο κ. Παναγιώτης Λουμάκης, πρόεδρος του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, η  κ. Λένα Κουλούρη, μέλος του ΔΣ του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, η κ.Λία Μπουρνάκα, μέλος του ΔΣ του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, η κ. Άννα Φράγκου, μέλος του ΔΣ του 9ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, η κ.Ελένη Γούλα, μέλος του Δ.Σ. του 9ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων, προσφορά της συγγραφέως κ. Νατάσας Γκουτζικίδου και του φιλανθρωπικού σωματείου ''ΑΓΑΠΩ'' Το 2017 θα είναι μια χρονιά με πολλές συνεργασίες και νέες δράσεις, για όλους.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη παρουσία σας.

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Fylh

Fylh

Hellen

Τελευταία Νέα