ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ο ΣΕΠΕ και οι εκπαιδευτικοί καταγγέλουν την επίσκεψη χρυσαυγίτικου κλιμακίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, εν όψει των δημοτικών εκλογών.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακεδόνων Θρακών Δήμου Άνω Λιοσίων & ΒΔ Αττικής σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του την Κυριακή 3/3/2019.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων διοργανώνει ημερίδα και ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα τις πρώτες βοήθειες κυρίως σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες.
Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, λίγο μετά τις 19:00, ο Παραδοσιακός Λαογραφικός Σύλλογος Δ. Φυλής «ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ», διοργάνωσε την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του 2019, στην εξοχική ταβέρνα ‘’Το Χρυσό Βαρέλι’’ στη Χασιά.
Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Νέων Φυλής στα Άνω Λιόσια
Το Σάββατο 23/2 κόβει την πίτα του ο σύλλογος Βορειοηπειρωτών του Δήμου Φυλής
Την Κυριακή 17/2 η κοπή πίτας του συλλόγου Θεσσαλών Φυλής
Αύριο Πέμπτη 31/1 και ώρα 12.30 η θεμελίωση της Στέγης του "Αιγέα"
Σε σώμα συγκροτήθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων στις 27 Δεκέμβρη, μετά τις εκλογές της που έλαβαν χώρα στις 21 του ίδιου μήνα.

Fylh

Haroon

Hellen

Τελευταία Νέα