ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, η δωρεάν μεταφορά των φοιτητών του Δήμου Φυλής με πούλμαν, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο.
Τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση του Δήμου Φυλής και συγκεκριμένα προς τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού εκφράζουν ο διευθυντής, οι καθηγητές, αλλά και οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων, με αφορμή της δρομολόγηση της κατασκευής νέου κτιρίου, ζήτημα…
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά να μην γίνει καμία περικοπή στην παράλληλη στήριξη και να καλυφθούν όλες οι ανάγκες με όλους τους αναπληρωτές από την α' φάση. 
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 8/8/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων , Ζεφυρίου ,το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ φυλής, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας παράρτημα Μενιδίου - Φυλής και άλλα σωματεία και φορείς του Δήμου, καλούν σε έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους πυρόπληκτους…
Ο Δήμος Φυλής πρόκειται εντός του 2021 να ενισχύσει οικονομικά τους Αθλητικούς – Πολιτιστικούς Συλλόγους που έχουν την έδρα τους εντός των ορίων του Δήμου.
Σε σώμα συγκροτήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν το Σάββατο 26 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου.
Σε μια λιτή  τελετή που περίσσεψε η συγκίνηση και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ο Σύλλογος Ποντίων Φυλής “η Τραπεζούντα” τίμησε τα 102 χρόνια από τη  γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Αποκαλυπτικό έγγραφο του υπουργείου Περιβάλλοντος για τη ρύπανση των υπόγειων νερών από τη λειτουργία της χωματερής δημοσιοποίησε χτες η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Αττικής
Ο πρόεδρος & το Δ.Σ του Παραδοσιακού Λαογραφικού Συλλόγου Δήμου Φυλής ''ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ'' σας εύχεται

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα