Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 14:54

«Έφυγε» ο δημοτικός σύμβουλος Φυλής, Δημήτρης Τσίγκος

Βαθιά θλίψη στους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Τσίγκου.

Ο Δημήτρης Τσίγκος έφυγε από τη ζωή στα 59 του χρόνια, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. 

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, που συγκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο Δημήτρη Τσίγκο, ο Δήμαρχος και στενός φίλος του εκλιπόντος, Χρήστος Παππούς, εξέφρασε την βαθιά του λύπη.

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσίγκος, μέχρι και πρότινος Αναπληρωτής Δημάρχου για θέματα Παιδείας και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθυντής στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, φίλος, καθηγητής μας και ένας πολύ καλός συνάδελφος», τόνισε ο Δήμαρχος, βαθιά συγκινημένος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα Ψήφισμα και τήρησε στη μνήμη του εκλιπόντος, ενός λεπτού σιγή.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στα Άνω Λιόσια, στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου. 

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα