Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 14:16

Δηλώσεις Δημάρχου για τη Χωματερή στο Δίκτυο Υγιών Πόλεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY– Την αταλάντευτη βούληση του Δήμου Φυλής να μετατραπεί η Χωματερή σε Πάρκο, επανέλαβε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Μετά την επίσκεψή του στο αποκατεστημένο Πάρκο της HIRIYA του Tελ Αβιβ και τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του SKY, ο Χρήστος Παππούς επανήλθε στο μεγάλο αυτό ζήτημα από το βήμα του 12ου Πανελληνίου Υγιών Πόλεων που πραγματοποιήθηκε στη Μήλο.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουλίου 2016 στους συνέδρους επανέλαβε ότι ο Δήμος μπαίνει μπροστά ώστε μετά από δύο με τρία χρόνια που θα ολοκληρωθούν οι μελέτες η Χωματερή να μετατραπεί σε Πάρκο.

Υπενθύμισε ακόμα ότι μετά από αίτημα του ιδίου ο παριστάμενος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης είχε συμπεριλάβει, πέρσι, στα συμπεράσματα του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που είχε πραγματοποιηθεί στο Πόρτο Καράς της Χαλκιδικής, την ανάγκη αποκατάστασης της Χωματερής.

Τέλος απηύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, στον καθηγητή Ευθύμη Λέκκα και στον γνωστό για τις καινοτόμες δράσεις του στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων Χημικό Μηχανικό Αντώνη Μαυρόπουλο να λάβουν μέρος σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί για το θέμα της αποκατάστασης της Χωματερής ακόμα και μέσα στον Ιούλιο.

«Το χάλι της Χωματερής θα μετατραπεί μετά από δύο-τρία χρόνια σε ένα απέραντο πάρκο που θα αποδοθεί στο Λαό της Αττικής» κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο Χρήστος Παππούς τον οποίο συνεχάρη και ασπάστηκε κατεβαίνοντας από το βήμα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα