Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 17:39

Δύσκολες ώρες για τους «8μηνίτες» του Δήμου Φυλής εν όψει Πάσχα

Μια δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε χθες τους προσφάτως προσληφθέντες (Διαβάστε ΕΔΩ) υπαλλήλους του Δήμου Φυλής που πριν από λίγες εβδομάδες υπέγραψαν τις συμβάσεις τους.

Πρόκειται για τις προσλήψεις που είχαν γίνει λόγω των πλημμυρών του Οκτωβρίου, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο Δήμος Φυλής να ενταχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

Χθες όπως ανακοινώθηκε στους υπάλληλους από τη δημοτική αρχή, θα πρέπει να υπογραφούν νέες συμβάσεις 3μηνης διάρκειας, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα δεδουλευμένα, ενώ στη συνέχεια πήραν την υπόσχεση ότι θα υπάρξει και νέα σύμβαση, 5μηνης διάρκειας, έτσι ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επίτροπος δεν ενέκρινε την πληρωμή υπαλλήλων από προσλήψεις οκταμήνων διότι υπήρξε σημαντική καθυστέρηση από τον Δήμο στη διαδικασία των προσλήψεων και εύλογα δημιουργείται το ερώτημα για τον λόγο που αυτό συνέβη.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς διοίκησης, ενώ όπως είναι φυσιολογικό οι εργαζόμενοι παραμένουν σε καθεστώς αβεβαιότητας, εν όψει Πάσχα… 

helen

Haroon

Haroon