Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 23:16

Ανταποκρίθηκε ο Δήμος Φυλής στο αίτημα για ειδική οδοσήμανση για την προστασία ελαφιών και οδηγών

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του Δήμου Φυλής στο αίτημα για τοποθέτηση ειδικών σημάτων για τα διερχόμενα ελάφια στη λεωφόρο Φυλής, φαινόμενο, που το τελευταίο διάστημα,  έχει ενταθεί.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου αλλά και ο αναπληρωτής Δημάρχου και υπεύθυνος για την οδοσήμανση Γιώργος Ραφτέλης ανταποκρίθηκαν με αμεσότητα στο αίτημα του δραστήριου Φιλοζωικού - Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑγαπάΖΩ”  και της κας Αικατερίνης Ζερβάκη, και τοποθέτησαν πολλές ταμπέλες από τα σημεία όπου διέρχονται ελάφια με κίνδυνο δυστυχήματος.  Πρόσφατα μάλιστα, σημειώθηκε ο θάνατος ενός ελαφιού από διερχόμενο ΙΧ.

Κατόπιν της άμεσης ανταπόκρισης, ο Φιλοζωικός Σύλλογος και η κα Ζερβάκη με ανάρτησή τους σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ευχαρίστησαν δημόσια τους  εκπροσώπους του Δήμου Φυλής, εφιστώντας ταυτόχρονα την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς να μην αναπτύσσουν, μεγάλες ταχύτητες καθώς κινδυνεύουν όχι μόνο τα   ζώα αλλά και η ίδια τους η ζωή!

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα ‎δρόμος και ‎κείμενο που λέει "‎o χρήστης Zervaki Ekaterini είναι με το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΤΕΛΗΣ και 98 ακόμη. ג71 Δήμος Φυλής ΣΟΣ Χασιά Χαίρομαι αφάνταστα που μετά απο τον τελευταίο θάνατο του ελαφιού οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Αβράμης και Ελένη Λιάκου ανταποκριθηκαν αμεσότατα,ώστε να τοποθετηθούν, πολλές ταμπέλες,για την ταχύτητα και την διέλευση ελαφιών, στην άνοδο και την κάθοδο. Τώρα όλοι εσείς που τρέχετε δαιμονισμένα,οφείλετε να σέβεστε τις ταμπέλες. Αν δεν σέβεστε τα ζώα, σεβαστείτε την ίδια την ζωη σας. Σεβαστείτε την μάνα που σας γεννησε. Εχθές ενα παιδί με μηχανάκι, γλύτωσε σε δευτερόλεπτα, οταν μια αγέλη ελαφιών, διέσχισε τον δρόμο με απίστευτη ταχύτητα.‎"‎‎

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και δρόμοςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα