Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 15:29

Δήμος Φυλής - Εξελίξεις φέρνει η αθώωση Παππού από το δικαστήριο

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων το πρωί της Τρίτης 24/9 για τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τα  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της περιόδου 2007-2010 σχετικά με την υπόθεση της μεταφοράς των 43 υπαλλήλων των Δημοτικών Επιχειρήσεων στον -τότε- Δήμο Άνω Λιοσίων.

Η προ εβδομάδος αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας του εφετείου για την κατηγορία της απιστίας για την οποία είχαν παραπεμφθεί οι κατηγορούμενοι από το Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, όπως φάνηκε εισακούστηκε και έτσι δόθηκε τέλος σε ένα δικαστικό «σήριαλ», που διήρκησε πολλούς μήνες και μάλιστα κατά καιρούς έδωσε λαβή για κακεντρεχή σχόλια, κυρίως από πολιτικούς αντιπάλους των άμεσα εμπλεκόμενων.

Ένας εξ αυτών φυσικά είναι και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος μέσω αυτής της διαδικασίας φέρεται να… μέτρησε φίλους και μη, γεγονός που πολύ πιθανώς να παίξει σημαντικό ρόλο στις άμεσες εξελίξεις στο Δήμο, σχετικά με τον καταρτισμό της «ομάδας» που θα τον πλαισιώσει.

Εξάλλου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι η αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου ήταν ο λόγος για τον οποίο ακόμα δεν έχουν οριστεί, ούτε ανακοινωθεί οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που θα αναλάβουν τα σημαντικά πόστα της διοίκησης και θα κληθούν να «τρέξουν» τον Δήμο για τα προσεχή χρόνια.

Επομένως, μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Δήμος Φυλής αναμένεται να ανακοινώσει -όπως ήδη έχουν κάνει οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας- τη νέα σύνθεση, διαδικασία η οποία συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον καθώς μετά το τέλος του δικαστηρίου και τη θετική έκβαση της υπόθεσης φαίνεται πως πολλά δεδομένα ενδέχεται να έχουν διαφοροποιηθεί…

helen

Haroon

Τελευταία Νέα